Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΠΙΕΡΙΑ: ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ




Επιτυχόντες Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά "ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΗ"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) του νομού Πιερίας συγχαίρει τους μαθητές Α΄ Γυμνασίου του νομού Πιερίας:














Α/Α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
1
ΖΕΤΤΑ
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
2
ΚΑΡΑΤΖΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
3
ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ
ΜΙΧΑΗΛ
4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
4
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
5
ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΑΡΙΑ
6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




για τη διάκρισή τους στο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» που συνδιοργανώθηκε από τα Παραρτήματα Ε.Μ.Ε. Νομού Ημαθίας και Πιερίας το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018. Οι διακριθέντες μαθητές θα βραβευθούν σε ειδική τελετή βράβευσης.

 
Το Δ. Σ.

Επιτυχόντες Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά "ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε. Μ. Ε.) του νομού Πιερίας συγχαίρει τον μαθητή Σκουλαρίκη Αναστάσιο της Α΄ τάξης του ΓΕΛ Λιτοχώρου
για τη διάκρισή του στον 78ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» και τους εύχεται καλή επιτυχία στην 35η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» που θα γίνει το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της ΕΜΕ www.hms.gr.

Οι επιτυχόντες στο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» που συνδιοργανώθηκε από τα Παραρτήματα Ε.Μ.Ε. Νομού Ημαθίας και Πιερίας το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 θα ανακοινωθούν σε επόμενη ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.

Οι διακριθέντες μαθητές θα βραβευθούν σε ειδική τελετή βράβευσης.

Το Δ. Σ.