Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ - MASKE PARTY: Πολύ κέφι, αποκριάτικη ατμόσφαιρα και χορός


Με πολύ κέφι, γέλιο και χορό, αλλά και σάτιρα πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο maske party που διοργάνωσαν οι ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ το βράδυ της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018 στο Club Vibe στην Κατερίνη.

Οι ... 





πρωτοπόρες του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Πιερία έδειξαν πως μπορούν δημιουργούν και να πρωτοπορούν και στο κέφι και στη διασκέδαση. Στην κατάμεστη αίθουσα συγκεντρώθηκαν οι παίχτριες, μέλη του Δ.Σ., ο προπονητής, φίλαθλοι και φίλοι της ομάδας με χαρούμενη αποκριάτικη διάθεση, ευφάνταστα μασκαρέματα και στολές έτοιμοι για το μεγάλο χορό και το κέφι δεν άργησε να απογειωθεί!

Πρόεδρος και Γραμματέας του Συλλόγου με στολές Cat woman και Χανούμισσας Λεϊλά, έδωσαν το σύνθημα για ν ακολουθήσουν ο γαμπρός και η νύφη (αλά Κοντσίτα) που έκλεψε την παράσταση, μοιραίοι και μοιραίες αλλά ωραίες, καθώς και δεκάδες άλλες έξυπνες μεταμφιέσεις. Όλοι λικνίστηκαν στους ήχους των αποκριάτικων ρυθμών, και χόρεψαν μέχρι τις πρωινές ώρες

Χορός, τραγούδια, γέλια και πειράγματα συνέθεσαν το σκηνικό της αίθουσας του Club Vibe στο ξεχωριστό αυτό πάρτι των Πιερίδων Μουσών, ενώ ο Σύλλογος κλήρωσε και πολλά δώρα.