Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 17 Ιουνίου 2018 – Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΑΛΩ!!!

 
 Ουαί υμίν προδότες αριστερόστροφοι φασίστες, δοσίλογοι και κλέφτες κάθε προοπτικής και ελπίδας του Ελληνικού λαού!!!
Αιδώς ραγιάδες πολιτικοί, ανάξιοι των προγόνων μας, που μας έδωσαν εθνότητα, ταυτότητα και γλώσσα Ελληνική. Αλήθεια για πόσα αργύρια ξεπουλήσατε τη Μακεδονία;

H συμφωνία που υπεγράφη στις... 

 
 
Πρέσπες, για το ονοματολογικό των Σκοπίων, από τους υπουργούς Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά, των Σκοπίων, Νικολά Ντιμιτρόφ και τον ειδικό απεσταλμένο του ΓΓ του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς στην ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στους Ψαράδες, αποτελεί ιστορική ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Ο Τσίπρας έγινε ο εθνάρχης των Ψευδομακεδόνων, αναγνωρίζοντας στους Σκοπιανούς αυτό που μέχρι πρότινος ήταν αδιανόητο: Μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα!!! Αναγνωρίζοντας σε έναν λαό που δεν είχε καν γραφή πριν μερικές δεκαετίες (!) το δικαίωμα να καπηλευτεί τη γλώσσα τού Φιλίππου, τού Μεγάλου Αλεξάνδρου και των άλλων Ελλήνων τής αρχαίας Μακεδονίας!

Η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου διέπραξε, με ασυγχώρητη ιστορική ευθύνη, ένα στυγερό έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού. Αυτή η πράξη θα στοιχειώσει τις ψυχές του Φιλίππου, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Ίωνα Δραγούμη, του Παύλου Μελά και των χιλιάδων Ελλήνων που υπερασπίστηκαν τα ιερά και όσια της φυλής μας, των Μακεδονομάχων που θυσίασαν τα πάντα, ώστε σήμερα να πανηγυρίζουν οι ηττημένοι του συμμοριτοπολέμου τη δημιουργία της μεγάλης Σλαβομακεδονίας.

Σε αυτό το ρεσιτάλ εθνικής προδοσίας, μειοδότες είναι οι σύγχρονοι πολιτικοί Εφιάλτες. Η εθνική τους προδοσία ήδη αποτελεί ιστορία και για αυτό είναι υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό, και τους πρέπει εφάμιλλο τέλος με όσους στο παρελθόν πρόδωσαν το ελληνικό έθνος.

Δεν υπάρχει ούτε βόρεια ούτε νότια Μακεδονία. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής