Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Κανελόνια με μαγιονέζα και μπέικον


Υλικά

Για 4-6 άτομα

  • 160 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
  • 100 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
  • 120 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη   

 
 
  • 100 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • πιπέρι και αλάτι
  • 20 έτοιμα βρασμένα κανελόνια
  • 300 ml. μαγιονέζα

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένα νερό βράζουμε τα κανελόνια για 5 λεπτά ίσα – ίσα να είναι λίγο μαλακά αλλά όχι και τελείως σκληρά.
  2. Στη συνέχεια τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  3. Σε ένα τηγάνι ρίξτε το μπέικον και τα μανιτάρια μαζί με το αλατοπίπερο Σοτάρετε τα έως ότου μαλακώσουν.
  4. Στη συνέχεια ρίξτε τα σε ένα μπολ μαζί με τη μαγιονέζα, τη φρυγανιά και την παρμεζάνα Ανακατέψτε και γεμίστε τα κανελόνια.
  5. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί και πουδράρετε με παρμεζάνα Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα για 12 λεπτά.

govastileto