Υλικά
Για 4-6 άτομα
- 160 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
- 100 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
- 120 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
- 100 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
- πιπέρι και αλάτι
- 20 έτοιμα βρασμένα κανελόνια
- 300 ml. μαγιονέζα
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένα νερό βράζουμε τα κανελόνια για 5 λεπτά ίσα – ίσα να είναι λίγο μαλακά αλλά όχι και τελείως σκληρά.
- Στη συνέχεια τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Σε ένα τηγάνι ρίξτε το μπέικον και τα μανιτάρια μαζί με το αλατοπίπερο Σοτάρετε τα έως ότου μαλακώσουν.
- Στη συνέχεια ρίξτε τα σε ένα μπολ μαζί με τη μαγιονέζα, τη φρυγανιά και την παρμεζάνα Ανακατέψτε και γεμίστε τα κανελόνια.
- Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί και πουδράρετε με παρμεζάνα Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα για 12 λεπτά.
govastileto