Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Αντικομμουνιστές/ιες Λιτοχώρου: Προκαλούν το λαό του Λιτοχώρου οι κομμουνιστές

 
Συνεχίζουν να προκαλούν τα αντικομμουνιστικά και πατριωτικά αισθήματα του λαού του Λιτοχώρου οι κομμουνιστές, οι οποίοι σύμφωνα με ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι... 





"εκδρομή - ιστορικό περίπατο για μαθητές διοργανώνει η ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ την Παρασκευή 22 Ιούνη στο Λιτόχωρο Πιερίας, με αφορμή τα 100 χρόνια του Κόμματος και τα 50 χρόνια της ΚΝΕ και στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και "Ξενάγηση και άφιξη στο μνημείο του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας στο Λιτόχωρο, με παρουσίαση αφιερώματος και κατάθεση στεφάνων".
Ο ξενοκίνητος "Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας" ήταν ο κομμουνιστοσυμμορίτικος στρατός, όπου στις τάξεις του βρίσκονταν και Σλαβοσκοπιανοί, Βούλγαροι και Αλβανοί και αιματοκύλισε τον ελληνικό λαό τα έτη 1946-1949 για να επιβάλει στη χώρα μας αιμοσταγή σοβιετόδουλη σταλινική δικτατορία μέχρι να τον συντρίψει ο Εθνικός Στρατός στον Γράμμο και στον Βίτσι τον Αύγουστο του 1949 και να αποτρέψει τον διαμελισμό της Ελλάδας.
Το "μνημείο" των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΔΣΕ στο Λιτόχωρο είναι προκλητικό και παράνομο και πρέπει να κατεδαφιστεί τώρα από τη δημοτική αρχή του δήμου Δίου Ολύμπου.  

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ -
ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ

Αντικομμουνιστές/ιες Λιτοχώρου