Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ


Κανένας νουνεχής σοβαρός άνθρωπος ανεξαρτήτως ιδεολογικής προέλευσης και μη προτάσσοντας οιαδήποτε κομματική σκοπιμότητα και υστεροβουλία, παρά μόνο τα συμφέροντα της χώρας και...



του λαού μας, θα συμφωνήσει ότι η πρόσφατη συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ κινείται στη σωστή κατεύθυνση, αυτή που χαράχτηκε στο Βουκουρέστι το 2008, αλλά και πιο πριν και βαφτίστηκε εθνική θέση διαχρονικά.

Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και χρήση της και για εσωτερικό της ΦΥΡΟΜ, αλλά και για το εξωτερικό, δηλαδή ERGA OMNES. Μια συμφωνία που κατοχυρώνεται με συνταγματικές αλλαγές στην ΠΓΔΜ για αλλαγή ονόματος, απάλειψη των αλυτρωτικών βλέψεων, αναγνώριση και σεβασμός της αρχαίας Μακεδονικής μας πολιτιστικής κληρονομιάς, αναγνώριση ότι ουδεμία σχέση έχει η ΠΓΔΜ με την αρχαία Μακεδονία, την ιστορία και τη γλώσσα της. Κι όμως τα αυτονόητα αυτά δηλαδή που επιδιώκαμε σχεδόν στο σύνολο τους κοντά τρείς δεκαετίες τώρα και προσπαθούσαμε να πείσουμε τον διεθνή παράγοντα για το δίκιο μας που οικειοποιείται και καταστρατηγεί η ΠΓΔΚκαι που γίνονται πράξεις σε μια ευνοϊκή συγκυρία, η ΝΔ και μέρος του ΚΙΝΑΛ μαζί με αρκετούς όψιμους πατριδοκάπηλους καμώνονται πως δεν κατανοούν και κατηγορούν ανερυθρίαστα και δίχως ίχνος ντροπής και ειλικρίνειας την κυβέρνηση και τον Τσίπρα για εθνική μειοδοσία. Οι θιασώτες της αδράνειας του ΄΄δεν βαρυέσαι΄΄, οι απόντες από κρίσιμες διεθνείς διασκέψεις όπως αυτής του 1977 στην Αθήνα για την γλώσσα των Σκοπίων, όταν αυτή κατοχυρώθηκε στον ΟΗΕ ως Μακεδονική, αυτοί που σήμερα με ακλόνητα αποδεικτικά στοιχεία και ντοκουμέντα, αποδείχτηκε ότι διαπραγματεύονταν ονομασία όπως Σκόπια- Μακεδονία. Αυτοί που ανήγαγαν σε κορυφαία επιστήμη την μυστική διπλωματία αναθέτοντας στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ να επιλέξει αυτό όποια ονομασία θέλει για την ΦΥΡΟΜ και η δική μας ΄΄πατριωτική΄΄ κυβέρνηση εκείνης της εποχής να την παρουσιάσει στον Ελληνικό λαό ως απαίτηση του ΟΗΕ.

Δέσμια της εθνικιστικής παραφροσύνης του Α Σαμαρά του πραγματικού αρχηγού της ΝΔ, του Α Γεωργιάδη, του Βορίδη και όλου του ακροδεξιού εσμού που ελλοχεύει στα σπλάχνα της ΝΔ έχει αποδυθεί σε ένα κάλπικο, επικίνδυνο και χωρίς προηγούμενο ψευτοπατριωτισμό, διχάζοντας τον Ελληνικό λαό, δίνοντας ταυτόχρονα βήμα και πρωτοβουλίες στους μελανοχίτωνες του Μιχαλολιάκου με την σβάστικα στο περιβραχιόνιο, να καλούν την στρατιωτική ηγεσία από το βήμα της βουλής σε κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος και σε δολοφονικές βιαιοπραγίες σε βάρος του προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού. Όμως ότι σπέρνουν θα θερίσουν. Η χώρα και ο λαός μας με τα τόσα προβλήματα που οι δικές τους ανερμάτιστες και εγκληματικές πολιτικές έχουν προκαλέσει δεκαετίες τώρα, και τις ανοιχτές πληγές του, δεν αντέχει κι άλλους πατριδέμπορους, πατριδοκάπηλους, να πατούν πάνω σε υπαρκτές εθνικές ευαισθησίες συμπολιτών μας, κτίζοντας οι παραπάνω προσωπικές πολιτικές καριέρες, αδιαφορώντας αυτοί οι ΄΄υπέρμαχοι΄΄ των εθνικών συμφερόντων γι αυτά τα ίδια τα εθνικά συμφέροντα. Ο Δήθεν Μακεδολάγνος αρχηγός της ΝΔ και οι συν αυτό συμπορευόμενοι ποσώς τους ενδιαφέρει το Μακεδονικό, το Θεσσαλικό, η το Ηπειρωτικό, όπως και το καλώς εννοούμενο εθνικό συμφέρον. Ένα τους ενδιαφέρει η πολιτική τους παλινόρθωση και η κατάληψη της εξουσίας όντας εξουσιολάγνοι και η πτώση της σημερινής κυβέρνησης των ΄΄αναρχοαριστερών΄΄ των ΄απλυτων΄΄ των ΄΄εθνομηδενιστών΄΄που τόλμησαν να αναλάβουν την διακυβέρνηση του τόπου , να λύνουν κακοφορμισμένα κοινωνικά προβλήματα και αυτά τα μείζονα εθνικής σημασίας που μέχρι πρόσφατα εξέθεταν διεθνώς τη χώρα μας.

Ο καθείς λοιπόν εφω ετάχθη και η ιστορία δεν θα αργήσει να μιλήσει.

Γ. Τεκίδης