Το μυστικό για την πιο λαχταριστή σαλάτα του Καίσαρα σαφώς δεν είναι το
μαρούλι- τι λάθος μπορεί να πάει στο να κόψεις 5 φύλλα ...
πρασινάδας;- ούτε το κρουτόν. Όλα εξαρτώνται από το κοτοπουλάκι, δηλαδή
να είναι καλοψημένο κι όχι ωμό ή σκληρό και φυσικά από τη sauce. Αν δεν
είναι πετυχημένη η sauce, τότε η σαλάτα είναι αγνώστου ταυτότητας. Ίσως
μια απλή κοτοσαλάτα.
Η παρακάτω συνταγή είναι δοκιμασμένη κι έχει γνωρίσει τον θαυμασμό και την αποθέωση πάνω σε αρκετά τραπέζια.
Υλικά
Εκτέλεση
Βάζεις όλα τα υλικά στο μίξερ και ανακατεύεις. Τόσο απλά. Αν βγει πολύ πηχτή, προσθέτεις μαγιονέζα και λαδάκι.
Η επιτυχία είναι εγγυημένη. Καλή όρεξη
Η παρακάτω συνταγή είναι δοκιμασμένη κι έχει γνωρίσει τον θαυμασμό και την αποθέωση πάνω σε αρκετά τραπέζια.
Υλικά
- 4 κ.τ.σ. μαγιονέζα (light ή κανονική)
- 2 κ.τ.σ ελαιόλαδο
- 1/2 σκελίδα σκόρδο (ή παραπάνω, ανάλογα με το πόσο μυρωδάτη την θες)
- 150 γραμμάρια παρμεζάνα
- 1 κ.τ.σ. λευκό ξύδι
- 1/2 λεμόνι
- Αλάτι- πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζεις όλα τα υλικά στο μίξερ και ανακατεύεις. Τόσο απλά. Αν βγει πολύ πηχτή, προσθέτεις μαγιονέζα και λαδάκι.
Η επιτυχία είναι εγγυημένη. Καλή όρεξη