Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Μοτοπορεία για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από την ΑΘΗΝΑ στην ΒΕΡΓΙΝΑ για τις 2 Σεπτεμβρίου



Η Μοτοπορεία αυτή θα συναντήσει στον δρόμο μιά ακόμη τεράστια Μοτοπορεία που σχεδιάζεται για την ίδια ημερομηνία από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα... 
 
Το κάλεσμα:

 
 
 
 
 
 
1η Πανελλήνια Πορεία Μηχανών, Αυτοκινήτων, Φορτηγών, Aγροτικών & λοιπών Επαγγελματικών Οχημάτων.

Λέμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Μακεδονίας!

Από τη Αθήνα στη Βεργίνα…

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου

Αναχώρηση Αυστηρά 06:00 π.μ διότι στην άνοδο μας προς Βεργίνα θα ενωνόμαστε με τις μηχανοκίνητες πορείες και από τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδος.

Το παρών είναι μία κίνηση πολιτών, παρακαλούνται όσες λέσχες-Πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας για την καλύτερη οργάνωση της πορείας.

Η 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ μηχανοκίνητη πορεία για τη Μακεδονία είναι γεγονός. Με εκκίνηση τη Θεσσαλονίκη και κατεύθυνση την ιστορική Βεργίνα, διοργανώνεται πορεία κάθε είδους οχήματος, από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες μέχρι φορτηγά και επαγγελματικά οχήματα.
Για ακόμη μια φορά, ενωνόμαστε ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ σαν μια γροθιά, για την υπεράσπιση των διαχρονικών Αξιών του Γένους μας!
Καλούμε όλους και όλες να στηρίξουν αυτή την ενέργεια, που οργανώνεται και στηρίζεται από πολιτιστικούς, αθλητικούς, αυτοκινητιστικούς, μοτοσυκλετιστικούς και εκκλησιαστικούς συλλόγους, από οργανώσεις αγροτών και επαγγελματιών οδηγών, από φορείς πόλεων και από απλό κόσμο.

Στις δύσκολες ώρες των περίεργων αυτών καιρών, που η Πατρίδα μάς χρειάζεται, γινόμαστε μια φωνή, μια γροθιά, μια οικογένεια και στεκόμαστε φρουροί στις νέες δικές μας Θερμοπύλες. "Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης"!
Θα είμαστε κι εμείς εκεί για τη Μακεδονία!

Γιατί, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Γράφουμε χιλιόμετρα... γράφουμε Ιστορία!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινώνονται σταδιακά, μέσα από τις ακόλουθες διαδικτυακές πηγές ενημέρωσης και τηλ. επικοινωνίας:

Facebook σελίδα: @PoreiaMakedonia (facebook.com/PoreiaMakedonia)
Facebook ομάδα: facebook.com/groups/670297343305484/
Facebook εκδήλωση: facebook.com/events/2186379914927701/
Twitter: @PoreiaMakedonia (twitter.com/PoreiaMakedonia)
Instagram: @PoreiaMakedonia (instagram.com/poreiamakedonia)
Email: PoreiaMakedonia@gmail.com

Για όσους θα συμμετέχουν από Θεσσαλονίκη με μηχανές, υπάρχει η ακόλουθη παράλληλη Facebook εκδήλωση για εξειδικευμένη ενημέρωση: facebook.com/events/251577228769499