Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Καμμένος και Μπαλτάκος ίδρυσαν κόμμα



Παραιτήθηκε τελικά από αντιπρόεδρος της βουλής εχθές ο Δημήτρης Καμμένος και μαζί με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά Τάκη Μπαλτάκο ανακοίνωσαν ότι ιδρύουν νέο κόμμα. Το...





κόμμα αυτό, όπως ανακοίνωσαν θα είναι δεξιό και ο σκοπός του θα είναι η διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου που θα εμποδίσει την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σλάβους και θα απομακρύνει την αριστερά από την κυβέρνηση η οποία δεν είναι μόνον εθνικά επικίνδυνη αλλά αποτελεί και τροχοπέδη για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.
Στο υπό ίδρυση κόμμα την θέση του προέδρου θα έχει ο Δημήτρης Καμμένος και αυτήν του γενικού γραμματέα ο Τάκης Μπαλτάκος.

Στην ανακοίνωσή που εξέδωσαν αναφέρουν:

«Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας. Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού. Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας. Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας. Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το “Μακεδονία ξακουστή”. Και παρά δύναμιν τολμηταί».