Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Αποδοκίμασαν έντονα τον Τσίπρα στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών

 
Oύτε στις κηδείες δεν βρίσκει ησυχία. Εκατοντάδες πολίτες τον αποδοκίμασαν κατά την αποχώρηση του από την εξόδιο ακολουθία του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Ο... 

 
 
 
 
 
 
πρωθυπουργός αποδοκιμάστηκε έντονα μόλις έγινε αντιληπτός και εισήλθε ταχύτατα στο αυτοκίνητό του προκειμένου να μην υπάρξουν περισσότερες αντιδράσεις για την παρουσία του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσίπρας αποδοκιμάζεται σε ανάλογη κοινωνική εκδήλωση.

Πριν από ένα χρόνο περίπου ο πρωθυπουργός είχε πάει και στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όπου δεκάδες πολίτες του φώναζαν «παραιτήσου».

Εκείνες τις αποδοκιμασίες είχε καταδικάσει η ΝΔ με ανακοίνωσή της:

«Καταδικάζουμε με τον πιο σαφή τρόπο τις όποιες αποδοκιμασίες υπήρξαν σε βάρος του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Δεν συνάδουν ούτε με το ήθος, ούτε με το ύφος της παράταξης και, προφανώς, ούτε με τη στιγμή».

Κι αν οι αποδοκιμασίες τότε ήταν για κάποιους δικαιολογημένες (αν και απαράδεκτες για την ιερότητα του χώρου) διότι ο πρωθυπουργός ανήκει σε άλλο πολιτικό χώρο από αυτόν που άνηκε ο Μητσοτάκης, τι να πει κανείς για το γιουχάισμα στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το ναό είχε αποδοκιμάσει με βαριές εκφράσεις και συνθήματα τον πρωθυπουργό, όπως «ψεύτης» και «ντροπή».  
 
pentapostagma.gr