Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Νέοι χρησμοί Λεβέντη: «Αυτή θα είναι η επόμενη κυβέρνηση»


Για όλους και για όλα μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα από τη συχνότητα των «Παραπολιτικών» 90,1 FM, ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, εξέφρασε στον...






γνωστό δημοσιογράφο τις εκτιμήσεις του για την μάχη των εκλογών και την κυβέρνηση της επόμενης ημέρας, προβλέποντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει στην αντιπολίτευση με ένα ποσοστό 17-18%, ενώ ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος θα μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα καλέσω τον κόσμο από την Θεσσαλονίκη, να απορρίψει και τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ που λένε τα ίδια», είπε ο κ. Λεβέντης εκτιμώντας πως οι εκλογές είναι «πολύ κοντά λόγω Σκοπιανού».

«Ο Τσίπρας πάει να πετάξει την πατάτα τη καυτή στον Μητσοτάκη», είπε ο κ. Λεβέντης και συνέχισε:

«Η θέση της ΝΔ είναι περίπου ότι δίνει το Μακεδονία αλλά όχι εθνότητα και γλώσσα. Οι Σκοπιανοί τα πήραν όλα γιατί να μην ψηφίσουν οι άνθρωποι. Αν κάποιοι κάνουν τον δύσκολο, το κάνουν για λόγους εντυπωσιασμού», σημείωσε ο κ. Λεβέντης κατηγορώντας τον κ. Καμμένο ότι παίζει «διπλό παιχνίδι»

«Πηγαίνουμε μαζί μέχρι το τέλος ώσπου να πει ο Τσίπρας να πάμε σε εκλογές, όπου θα πάρει ένα 17 – 18%», τόνισε, προβλέποντας την επόμενη κυβέρνηση:

«Θα γίνει κυβέρνηση τώρα Μητσοτάκη – Γεννηματά. Αν ο Τσίπρας κρατήσει δυνάμεις, μετά θα έχει ρόλο, αρκεί να μην πέσει κάτω από το 15%. Υπάρχει τέτοια πιθανότητα, γιατί το οικόπεδο δεν είναι φυλαγμένο καλά, καθώς Λαφαζάνης, Ζωή Κωνσταντοπούλου θα πάρουν κάποιο ποσοστό στις εκλογές γι΄αυτό και προσπαθεί να τους πεθάνει με φασιστικούς τρόπους».

«Βλέπω τον Καμμένο Επικρατείας στον ΣΥΡΙΖΑ. Δυο τρεις άλλοι, παπαχριστόπουλοι κ.λπ. είναι προς ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι μπορεί να πάνε στη ΝΔ».

«Το ότι ο Καραμανλής σιωπά δεν είναι έντιμο γιατί χορεύουν τα ποντίκια, πάνε με σχέδιο για θεσούλες και ίσως για υπονόμευση του Μητσοτάκη. Ο Τσίπρας μαζεύει όλα τα αδέσποτα. Ο Καραμανλής όμως έπρεπε να κάνει δήλωση και να πει για όλους αυτούς ότι τους απορρίπτω. Ο Καραμανλής έχει την άποψη ότι πρέπει να μιλάς λίγο και αν αργότερα προκύψει καμιά προεδρική καρέκλα… Ο Καραμανλής αφήνει τους δικούς του ανθρώπους να υπονομεύουν τη νέα ηγεσία».

«Ο Μητσοτάκης, δεν έχει ανανεώσει τον πάγκο, είναι παλαιά υλικά. Νομίζω θα γίνει πρωθυπουργός, αλλά λίγων μηνών. Δεν ξέρω για Παυλόπουλο τι κλίμα θα υπάρχει στις προεδρικές. Ο Μητσοτάκης θα θέλει τον Παυλόπουλο; είναι ένα ερώτημα. Ο Τσίπρας θα προξενήσει εκλογές λόγω προέδρου».

pentapostagma.gr