Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Η Σοφία Πιτσιάνη υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

 
Ακόμη μία αξιόλογη νέα γυναίκα θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου για τον Δήμο της Κατερίνης. Ο λόγος για τη Σοφία Πιτσιάνη του Ευαγγέλου, Φιλόλογο και καθηγήτρια Αγγλικών, με καταγωγή από την Κάτω Μηλιά και...






το Λιβάδι Ελασσώνος.

· Αποφοίτησε απ’ το τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με κατεύθυνση στην Ιστορία.

· Έχει εξειδικευτεί στη διδακτική της Αγγλικής γλώσσας και κατέχει το τίτλο του Υπεύθυνου Προγράμματος και Σπουδών (Director of Studies) από το Πανεπιστήμιο Cambridge της Αγγλίας.

Διανύοντας τον 14ο χρόνο δράσης και προσφοράς στην εκπαίδευση, η Σοφία μπαίνει σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση με ξεκάθαρους στόχους: « Η καθαρότητα του λόγου, το πραγματικά αυθεντικό ενδιαφέρον για προσφορά με σοβαρότητα και ειλικρίνεια είναι αξίες που ενστερνίζομαι ως άνθρωπος. Έχοντας ως βασικό μου στόχο την ουσιαστική έννοια του Προσφέρω στον συνάνθρωπο, έλαβα την απόφαση να είμαι και εγώ μέρος του ΕΜΕΙΣ που προτάσσει ο Θανάσης. Το ίδιο προτρέπω να κάνουν όλοι οι συνδημότες μας, δίνοντας το βήμα σε νέους, καθαρούς ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά, νέες ιδέες και απόψεις και εστιάζουν στο ΟΛΟΙ μαζί ως ομάδα για μια καινούρια αρχή - για το καλό των παιδιών, των συνδημοτών και ιδίως του τόπου μας».

Η Σοφία Πιτσιάνη εντάσσεται στη δυνατή ομάδα υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού, έχοντας ως προτεραιότητές της τα παιδιά και την εκπαίδευση, το περιβάλλον και τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών, τόσο στην Κατερίνη όσο και στα χωριά: «Με εκφράζει απόλυτα η προσέγγισή μας για το περιβάλλον, με την πρόταση να παράξουμε ενέργεια από τα σκουπίδια και τα λύματά μας, ανακυκλώνοντας και προσφέροντας μεγάλα έσοδα για τον Δήμο μας».

Νερό και οδική πρόσβαση για κάθε σημείο του Δήμου

«Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2018 να συζητάμε για τα αυτονόητα, για το δικαίωμα κάθε δημότη να έχει πρόσβαση σε νερό 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο. Συμφωνώ με την πρότασή μας να προτάξουμε τα έργα ύδρευσης για τα χωριά του Δήμου μας, ως την απόλυτη προτεραιότητα για έναν Δήμο που σέβεται πραγματικά τους δημότες του. Τόσο το πρόβλημα αυτό όσο και τα προβλήματα πρόσβασης σε κάποια χωριά μας είναι οι πρώτες μας προτεραιότητες εκτός της Κατερίνης. Στην πρωτεύουσα του Δήμου μας η πρώτη μας δουλειά θα είναι να προχωρήσουμε το νέο Μουσικό Σχολείο».