Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Black Friday: Σε ποιες συσκευές αξίζει να επενδύσετε


Λίγες μόνο ημέρες έμειναν μέχρι τις 23 Νοεμβρίου

Ο εορτασμός του Black Friday που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθεί με μεγάλες προσφορές. Και... 
 





καθώς το ελληνικό κοινό έχει πια εξοικειωθεί με το ξενόφερτο «έθιμο» από τις ΗΠΑ, έχει ήδη ξεκινήσει την έρευνα αγοράς προκειμένου να επωφεληθεί στο έπακρο από τις εκπτώσεις.

Εντυπωσιακό άλλωστε είναι και το γεγονός, ότι πέρυσι που ο όρος ακούγονταν έντονα με πολλά μεγάλα πολυκαταστήματα να συμμετέχουν στο «πανηγύρι», για πρώτη φορά είδαμε να δημιουργούνται ακόμη και ουρές έξω από κάποια από αυτά, όπως για παράδειγμα στον Κωτσόβολο. Φέτος, οι προσφορές αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία για αυτό και είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι πριν βγείτε στο «κυνήγι».

Με αυτήν την αφορμή, συγκεντρώσαμε χρήσιμες πληροφορίες για να κάνετε «έξυπνες» αγορές, να μην παρασυρθείτε και να αποφύγετε τις «παγίδες». Ποιες συσκευές έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση και πώς θα τις αποκτήσετε χωρίς να κουραστείτε ιδιαίτερα;

Φυσικά, οι ηλεκτρονικές συσκευές αυτή την ημέρα βρίσκονται στο επίκεντρο. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται διαρκώς, ίσως έχετε μείνει «πίσω». Αν λοιπόν, σκέφτεστε να αναβαθμίσετε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές τώρα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, καθώς οι τιμές πολλές φορές φτάνουν στο κόστος σε προϊόντα τεχνολογίας.

Laptop, ταμπλέτες, κινητά

Σίγουρα, είναι οι συσκευές που βρίσκονται πρώτες στις προτιμήσεις μας, καθώς πλέον μας βοηθούν να κάνουμε τα πάντα! Laptop, ταμπλέτες, κινητά είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας και μας επιτρέπουν από το να επικοινωνούμε μέχρι να πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας. Για αυτό και πάντα θέλουμε να έχουμε τις πιο εξελιγμένες συσκευές που μας επιτρέπουν να ολοκληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας ή να διασκεδάζουμε πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ. Αν, λοιπόν, στη λίστα σας βρίσκεται κάτι από τα παραπάνω αναζητήστε το στην καλύτερη δυνατή τιμή.



Τηλεοράσεις

Εδώ και καιρό θέλετε να αποκτήσετε εκείνη την OLED η που θα αναβαθμίσει την εμπειρία θέασης στο σαλόνι σας, προσφέροντάς σας την καλύτερη εικόνα και το «απόλυτο» μαύρο. Τα καλά νέα είναι ότι πλέον έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε το σπίτι σας σε «κινηματογραφική αίθουσα», επιλέγοντας την τηλεόραση που ταιριάζει στον χώρο σας και στις ανάγκες σας στην πιο οικονομική τιμή!



Gadgets

Τα gadgets σίγουρα μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά μας λίγο πιο εύκολη. Με ένα απλό smartwatch για παράδειγμα έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε ανά πάσα στιγμή ειδοποιήσεις για μηνύματα και να οργανώνουμε απόλυτα το πρόγραμμά μας, ώστε να μην μας «ξεφεύγει» τίποτα. Φυσικά, το Black Friday είναι η καλύτερη αφορμή για να αποκτήσετε τις συσκευές που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας!

Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι οι γιορτές πλησιάζουν και αυτή είναι μία καλή ευκαιρία για να αποκτήσετε όχι μόνο όσα θέλετε εσείς, αλλά και όσα χρειάζονται οι φίλοι και οι συγγενείς σας. Εδώ μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση για κάνετε τα πιο χρήσιμα δώρα στους αγαπημένους σας!

Σε κάθε περίπτωση, μην παρασυρθείτε από τις εντυπωσιακές συσκευές ψυχαγωγίας. Φροντίστε να εξετάσετε προσεκτικά τις ανάγκες σας και το budget σας, ώστε να αποκτήσετε τα προϊόντα που έχετε ανάγκη. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι στις 23 Νοεμβρίου θα βρείτε ακόμη ψυγεία, κουζίνες και πολλές μικροσυσκευές στις καλύτερες τιμές!



Η λύση για να αποφύγετε την ταλαιπωρία

Και αν θέλετε να αποφύγετε τις ουρές και αντέχετε να ψωνίζετε με πολύ κόσμο, μπορείτε πάντα να κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ήδη υπάρχουν κατηγορίες προϊόντων σε μεγάλη έκπτωση.

Επισκεφτείτε τα καταστήματα ή τη σελίδα της Κωτσόβολος πριν το Black Friday για να τις ανακαλύψετε και φυσικά φροντίστε να είστε σε ετοιμότητα τη μεγάλη ημέρα που έρχεται πολύ σύντομα και αναμένεται να είναι πιο «δυνατή» από ποτέ.
Πηγή