Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Η Μαριάννα Καβουνίδου υποψήφια με το συνδυασμό του Γιώργου Νταντάμη «Ανανέωση Τώρα» για το Δήμο Κατερίνης



Την υποψηφιότητα της Μαριάννας Καβουνίδου, Γεωπόνου MEd - Εκπαιδευτικού Ειδικής Αγωγής στο επάγγελμα, ανακοίνωσε την Τρίτη 20 Νοεμβρίου ο υπ. Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.

«Σταθεροί στην υπόσχεση μας για...






την συγκρότηση ενός αξιόπιστου και ικανού ψηφοδελτίου για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά την Μαριάννα Καβουνίδου στις τάξεις μας. Η αγαπητή φίλη Μαριάννα, γεωπόνος - εκπαιδευτικός, με λαμπρές σπουδές και δράσεις, έχοντας ιδιαίτερες γνώσεις και στο αυτοδιοικητικό πεδίο, έχει να προσφέρει πολλά στον κεντρικό μας στόχο, που είναι η ανάδειξη του Δήμου Κατερίνης, σε έναν εκ των κορυφαίων της χώρας. Καλώς ήρθες αγαπητή φίλη Μαριάννα. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Μ. Καβουνίδου: «Ο συνδυασμός του Γιώργου Νταντάμη έχει όλες τις προϋποθέσεις για να αντιμετωπίσει με συνέπεια τις προκλήσεις της σύγχρονης κοινωνίας»

«Αισθανόμενη μεγάλη τιμή και ευθύνη, αποδέχομαι την πρόσκληση του Γιώργου Νταντάμη, να εργαστώ με την ομάδα του συνδυασμού που ηγείται, ως υποψήφιος Δήμαρχος των αυτοδιοικητικών εκλογών της ερχόμενης Άνοιξης. Μιας Άνοιξης που με την εκλογή του, θα σημάνει την ήρεμη και ποιοτική καθημερινότητα που αξίζουμε ως πολίτες, μέλημα όχι μόνο του κεντρικού κράτους αλλά ευθύνη και της τοπικής διοίκησης και αυτοδιοίκησης.
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και διαμένω στην Περίσταση, γόνος οικογένειας από την Ανατολική Θράκη, όπως όλοι οι πρώτοι κάτοικοι του χωριού μου. Ένα χωριό που ανδρώθηκε και εξελίχθηκε μέσα από την προσφυγιά, σε ένα προάστιο που πολλοί επιλέγουν για εγκατάσταση τα τελευταία χρόνια, λόγω των πλεονεκτημάτων και της ευρύτερης περιοχής. Πλεονεκτήματα φυσικά, κλιματικά, γεωγραφικά, που θα περίμενε κανείς να έχουμε εδώ και πολλά χρόνια αξιοποιήσει, τοποθετώντας την Πιερία και το Δήμο της Κατερίνης, ανάμεσα στους πρώτους στη χώρα μας.
Σπούδασα Γεωπόνος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εργάστηκα στενά στο επάγγελμα επί 15 έτη, σε όλη την Ελλάδα. Μετά από εκπαίδευση του Υπ ΥΠΕΣ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, εντάχθηκα στην ομάδα των επιστημόνων που εργάστηκαν για τη θεμελίωση του Καποδιστριακού Σχεδίου ως νέας Διοικητικής Διαίρεσης της χώρας, υπηρετώντας στο Γραφείο Προγραμματισμού-Ανάπτυξης σε Δήμο της Καστοριάς. Παράλληλα συνέχιζα τις σπουδές μου στον τομέα της Εκπαίδευσης, αποκτώντας Παιδαγωγικό Πτυχίο, Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση και Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή.
Από το 2002 υπηρετώ τον Τομέα της Γεωπονίας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση της Ειδικής Αγωγής, με οργανική θέση στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κατερίνης και έχω έναν γιο 14 ετών στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης.
Η συμμετοχή μου στην κοινωνία των πολιτών υπήρξε διαρκής και ενεργή όλα αυτά τα χρόνια, καθώς έχω εκλεγεί και υπηρετήσει σε διάφορα επαγγελματικά και συνδικαλιστικά όργανα, όπως Αντιπρόσωπος του Κλάδου των Γεωπόνων του ΓΕΩΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας επί δύο θητείες και Μέλος, Αντιπρόεδρος και Γεν. Γραμματέας της ΕΛΜΕ Πιερίας, για πέντε χρόνια.
Τις εμπειρίες και τη γνώση μας, έρχεται η ώρα που οφείλουμε να τα καταθέτουμε στην κοινωνία και το πολυσυλλεκτικό σε όλα τα επίπεδα, ψηφοδέλτιο του Γιώργου Νταντάμη, αποτελείται από ανθρώπους που έχουν πάρει την ίδια απόφαση.
Ο Γιώργος Νταντάμης και ο συνδυασμός του «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» είναι μια ομάδα που μοιράζεται τη γνώση και τις εμπειρίες άξιων πολιτών, ενώνει τους ανθρώπους κάτω από ένα κοινό όραμα και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να αντιμετωπίσει με σκληρή δουλειά και συνέπεια τις προκλήσεις της σύγχρονης κοινωνίας», υπογραμμίζει η κα Καβουνίδου.