Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Πίσω από την Αριστερά «σέρνεται» ο Μητσοτάκης με αφορμή τις καταλήψεις για την Μακεδονία


Πίσω από την Αριστερά «σέρνεται» ο Μητσοτάκης με αφορμή τις καταλήψεις για την Μακεδονία...

Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr/piso-apo-tin-aristera-sernetai-o-mitsotakis-me-aformi-tis-katalipseis-gia-tin-makedonia/ © www.elkosmos.gr
Αφού αναγνώρισε το δικαίωμα όλων όσοι διαφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επανέλαβε την πάγια θέση του κόμματός του που είναι εναντίον των όποιων καταλήψεων. 
Είπε χαρακτηριστικά... 
 



«κλειστά σχολεία σημαίνει κλειστά μυαλά». Στην συνέχεια τα μπέρδεψε λιγάκι. Ζήτησε ο υγιής πατριωτισμός να μην γίνει προσάναμμα ενός «ακραίου και στείρου εθνικισμού» στα χέρια κάποιων «επιτήδειων» Πως εννοεί ο κύριος Μητσοτάκης τον υγιή πατριωτισμό; Μήπως πιστεύει και αυτός ότι για χάρη της ευρωπαϊκής μας πορείας πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις στα εθνικά μας θέματα; Και οι «επιτήδειοι» ποιοι είναι; Μήπως αυτοί που βάζουν την πατρίδα τους πάνω από τον κοσμοπολιτισμό; Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε κάποιους που προσπαθούν να ριζοσπαστικοποιήσουν την νέα γενιά για να εξυπηρετήσουν δικές τους κομματικές επιδιώξεις. Ποιοι είναι αυτοί δεν μας είπε. Οι μαθητές των σχολείων όλης της χώρας αυθόρμητα ορμώμενοι από τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση τα εθνικά μας θέματα, ιδιαίτερα το «Μακεδονικό», αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν με αυτόν τον τρόπο. Δεν καθοδηγούνται και δεν παίρνουν εντολές από κανέναν. Αυτό που έχει τρομάξει τους εκπροσώπους του παλαιού πολιτικού κατεστημένου δεν είναι μόνον οι καταλήψεις. Είναι ο λόγος που γίνονται αυτές, τα εθνικά μας θέματα, αλλά και το ότι δεν υπάρχουν έκτροπα. Δεν σημειώνονται καταστροφές, κλοπές εργαστηριακού και άλλου υλικού, δεν βλέπουμε φαινόμενα βιασμών και χαρτοπαιξίας. Ούτε φυσικά μεταφέρονται στα νοσοκομεία μαθητές λόγω της υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ. Το ότι έχουν τρομάξει φαίνεται και από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που πρόσκεινται κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ. η επίσημη εφημερίδα του η «ΑΥΓΗ» χαρακτηρίζει τους μαθητές «φασιστοειδή» για τα οποία δεν μιλά η ΝΔ. Κατηγορεί μάλιστα τους κυρίους Γεωργιάδη και Βορίδη για την επιχειρηματολογία τους που μας λέει ότι θυμίζει «Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών», αν θύμιζε κάτι από Τσαουσέσκου ή Χότζα δεν θα διαφωνούσαν. 
 Η άλλη, η ημιεπίσημη του κόμματος, μιλά για «αποβολή στην ακροδεξιά» και χαρακτηρίζει μαζικό και μαχητικό ένα συλλαλητήριο περίπου 500 αριστεριστών στο κέντρο της Αθήνας.
 Εντάξει αυτοί, η ΝΔ γιατί; Γιατί με την πολιτική που ακολουθεί από το 1974 και μετά έχει αποκτήσει φοβικό σύνδρομο απέναντι στην αριστερά, δεν μπορεί να ορθώσει το ανάστημά της σαν Δεξιά παράταξη και ίσως κιόλας να μην θέλει να είναι τέτοια.  

elkosmos.gr