Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ελευθέριος Συναδινός στην ευρωβουλή: Όσοι καλλιεργούν κλίμα μίσους, βίας και διχόνοιας μεταξύ των πολιτών, μοιραία θα δεχτούν αντίστοιχη συμπεριφορά ως ίσα μέλη της κοινωνίας - ΒΙΝΤΕΟ

 
ΧΘΕΣ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ... 

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, κατά τις εργασίες της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, Επικεφαλής και Ευρωβουλευτής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, παρενέβη στη συζήτηση με...  



  

θέμα την καταπολέμηση του κλίματος μίσους και της σωματικής βίας εναντίον δημοκρατικά εκλεγμένων εντολοδόχων επισημαίνοντας ότι, οι κυβερνώντες που καλλιεργούν κλίμα μίσους, βίας και διχόνοιας μεταξύ των πολιτών, μοιραία θα δεχτούν αντίστοιχη συμπεριφορά ως ίσα μέλη της κοινωνίας, όπως γίνεται τώρα στην Ελλάδα, όπου μια προδοτική, μειοδοτική κυβέρνηση απαγορεύει τη χρήση του όρου Μακεδονία. 





Κύριε Πρόεδρε,

Η ελευθερία του λόγου είναι επιβεβλημένη. Το μονοπώλιο στην άσκηση βίας, θεσμικά, το κατέχει αποκλειστικά η πολιτεία.

Ως εντολοδόχοι, οι κυβερνώντες οφείλουν να αντιληφθούν ότι, τα λόγια και οι πράξεις τους, μπορεί να οδηγήσουν τους πολίτες σε ακραίες εκδηλώσεις, όταν προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.

Η εξουσία δεν ασκείται δίχως όρια ή έλεγχο. Όσοι καλλιεργούν κλίμα μίσους, βίας και διχόνοιας μεταξύ των πολιτών, μοιραία θα δεχτούν αντίστοιχη συμπεριφορά ως ίσα μέλη της κοινωνίας.

Όπως τώρα στην Ελλάδα, που μια προδοτική, μειοδοτική κυβέρνηση απαγορεύει τη χρήση του όρου Μακεδονία. Η ιστορία παραχαράσσεται. Δημοτικά τραγούδια και ύμνοι λογοκρίνονται. Εκδηλώσεις απαγορεύονται. Παιδαγωγοί διώκονται. Το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και ο επί αιώνες προσδιορισμός μας ως Έλληνες Μακεδόνες καταστέλλεται βιαίως.

Ό,τι σπέρνουν θερίζουν και θα ιδούν στο μέλλον χειρότερα. Οι απλοί Έλληνες πατριώτες, που ο Τσίπρας διασύρει σε ξένους ηγέτες ως λαϊκιστές και φασίστες, δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με την αντισυνταγματική, αντιδημοκρατική και παράνομη συμφωνία των Πρεσπών.

Επομένως μην περιμένετε έστω και ένας Έλληνας να τρέφει συμπάθεια σε πολιτικούς προδότες. Τώρα δρέπουν την αντίδραση των πολιτών.

Η Μακεδονία είναι γη Ελλήνων και είναι Ελληνική!