Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Τον Κατερινιώτη δημοσιογράφο Χρ. Γιαννούλη σκέφτεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Η αναζήτηση στο ΣΥΡΙΖΑ για τον υποψήφιο που θα στηρίξει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζεται. Το τελευταίο όνομα που είχε ακουστεί είναι αυτό του προέδρου της «Εγνατία Οδός ΑΕ» Απόστολου Αντωνούδη αλλά ωστόσο... 

 
 
 
μια νέα πρόταση, που φαίνεται πως με τα σημερινά δεδομένα αποτελεί την κυρίαρχη σκέψη στο κυβερνών κόμμα, αλλάζει τα δεδομένα. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προτείνει ως υποψήφιο περιφερειάρχη τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ-3 Χρήστο Γιαννούλη. Εκτιμούν πως είναι ένα πρόσωπο με πολιτικές ικανότητες αλλά και αναγνωρισμότητα μέσα από τις καθημερινές τηλεοπτικές του εκπομπές. Επίσης έχει παρουσία στο χώρο της αυτοδιοίκησης καθώς το 2014 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και είχε συγκεντρώσει ποσοστό 27%.  

Η αναζήτηση στο ΣΥΡΙΖΑ για τον υποψήφιο που θα στηρίξει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζεται. Το τελευταίο όνομα που είχε ακουστεί είναι αυτό του προέδρου της «Εγνατία Οδός ΑΕ» Απόστολου Αντωνούδη αλλά ωστόσο μια νέα πρόταση, που φαίνεται πως με τα σημερινά δεδομένα αποτελεί την κυρίαρχη σκέψη στο κυβερνών κόμμα, αλλάζει τα δεδομένα. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προτείνει ως υποψήφιο περιφερειάρχη τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ-3 Χρήστο Γιαννούλη. Εκτιμούν πως είναι ένα πρόσωπο με πολιτικές ικανότητες αλλά και αναγνωρισμότητα μέσα από τις καθημερινές τηλεοπτικές του εκπομπές. Επίσης έχει παρουσία στο χώρο της αυτοδιοίκησης καθώς το 2014 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και είχε συγκεντρώσει ποσοστό 27%.

Πηγή: http://myportal.gr/ton-dimosiografo-chr-giannoyli-skeftetai-o-syriza-gia-tin-perifereia/