Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Σε σας λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ τους δήθεν δημοκράτες, γιατί μόνον δήθεν είστε, θα θυμίσω:


O ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας καλεί λέει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να καταδικάσουν την επίθεση στο σπίτι ενός βουλευτή του. Θεωρώ ότι είμαι ένας δημοκρατικός πολίτης από άποψη πολιτική αλλά και από τον τρόπο λειτουργίας μου ως πολίτης, ως εργαζόμενος, ως άνθρωπος. Δυστυχώς όμως λυπάμαι που δεν μπορώ να καταδικάσω τις συγκεκριμένες επιθέσεις. Σπέρνετε οργή και λογικό είναι να εισπράξετε τέτοιου είδους αντιδράσεις.
Σε σας λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ τους δήθεν δημοκράτες, γιατί μόνον δήθεν είστε, θα θυμίσω:  




1) Πήρατε την άποψη του 62% του Ελληνικού λαού που ψήφισε ΟΧΙ και το κάνατε ΝΑΙ σε νέα μνημόνια (δημοκρατικό για σας αρκεί να μείνετε στην εξουσία).
2) Κυβερνάτε με το μπόνους των έξτρα βουλευτών που δίνει ένας αντιδημοκρατικός εκλογικός νόμος και επί 4 χρόνια κυβέρνηση κύριοι δημοκράτες μου, δεν κάνετε τίποτα για να φέρετε την απλή αναλογική (τώρα σας συμφέρει αυτό το σύστημα).

Πως δέχεστε δημοκράτες μου, με το 35,5% ΣΥΡΙΖΑ + το 3,5% ΑΝΕΛ = 39% να κυβερνάτε μια χώρα και να παίρνονται τέτοιας εθνικής σημασίας αποφάσεις από μειοψηφικές κυβερνήσεις;;;; Και μάλιστα από βουλευτές που βρίσκονται στη βουλή από σπόντα, γιατί ο λαός στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 τους άφησε απ έξω.
Η δημοκρατική σας συνείδηση είναι τόσο ελαστική που αλλάζει συνεχώς, σύμφωνα με τα συμφέροντα σας και καλό θα είναι πρώτα να κοιταχτείτε στον καθρέφτη εσείς οι ίδιοι αν θέλετε να βρείτε τι φταίει και από ποιους πραγματικά κινδυνεύει η δημοκρατία.
Και κάτι ακόμη. Το «τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες» δημοκράτης το είπε. Κι όσοι ψηφίζουν αντεθνικές συμφωνίες, σε αντίθεση με τη βούληση του λαού (χωρίς δημοψήφισμα), όσοι ψηφίζουν νομοσχέδια που ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία και φέρνουν φόρους δυσβάστακτους που φτωχαίνουν το λαό, «τρομοκράτες» είναι.  

Κώστας Πουλικίδης