Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: "Σκλαβωμένη" από αμέτρητες διμοιρίες των ΜΑΤ απόψε η πλατεία Ελευθερίας - Ζήτω η ...πλέρια δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ!

 
Ζήτω ο Μάρξ, ο Λένιν, ο Στάλιν και οι κόκκινοι χμερ, η φιλεναδίτσα σας η Μέρκελ, ο νεοφιλελευθερισμός σας  και οι γερμανοτσολιάδες και οι αμερικάνοι οι καουμπόυδες μαζί, τα μνημόνια κι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα ξεπουλημένα λιμάνια και αεροδρόμια, η μεγάλη "φιλολολαϊκή" κυβέρνηση που την προστατεύουν σε κάθε βήμα οι ματατζήδες από τον αχάριστο τον λαουτζίκο, ζήτω και τα ΜΑΤ και η αστυνομία και η αριστερά, αλλά και η άκρα αριστερά μαζί. 
Τόσο λίγες διμοιρίες φέρατε απόψε στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης ως...  



κυβέρνηση της αριστεράς, όπου συγκεντρώθηκαν πολίτες ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών; Περίπου ένας ματατζής για κάθε πολίτη, έπεφτε, δεν έπεφτε. Πάντως καλά που ήρθε εκεί κι ο δήμαρχος και είδε κι αυτός από κοντά το κοινωνικό έργο της φιλτάτης κυβέρνησής μας.
Πόσες ήταν τελικά οι διμοιρίες; Χάσαμε το μέτρημα. Δεν τους μαζεύατε όλους αυτούς τους συγκεντρωθέντες εκεί που φώναζαν πως η Μακεδονία είναι ελληνική να τους στείλετε σε κανένα γκούλαγκ από εκείνα της πάλαι ποτέ σοβιετικής ένωσης του παλιού καλού καιρού του κομμουνισμού; ΣΥΡΙΖΑ-ΜΑΤ.

Κ.Γ.