Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ο ΕΟΣ Βροντούς Ολύμπου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του


Ο ΕΟΣ Βροντούς Ολύμπου την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στα γραφεία του συλλόγου του στους Αγίους Αποστόλους στις παρυφές του Ολύμπου. Το χιόνι που έπεσε τις προηγούμενες μέρες δημιούργησε ένα ονειρικό περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους. Προηγήθηκε...  




η πρώτη πεζοπορία του Νέου Έτους που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών μελών μας. Η διαδρομή μέχρι το Τζουβάλι ειδυλλιακή, απίστευτη, καθηλωτική. Η φύση είχε ζωγραφίσει ανεπανάληπτα τοπία. Το δάσος στολισμένο στα κατάλευκα γέμισε την ψυχή μας έντονα συναισθήματα. Γελάσαμε με τις γλίστρες μας, φωτογραφηθήκαμε, παίξαμε χιονοπόλεμο. Χαρήκαμε με την καρδιά μας τα δώρα της φύσης και γυρίσαμε γεμάτοι ευτυχία να ευχηθούμε ο ένας στον άλλο για την καινούρια χρονιά Υγεία, Ευτυχία, Αγάπη και Ψηλά Βουνά.

Στην συνέχεια στα γραφεία του συλλόγου, ακολουθησε η κοπή της πίτας,παρουσία μελών και φίλων. Αρχικά ο πρόεδρος Γάκης Ιωάννης αναφέρθηκε στις δράσεις και τους στόχους του συλλόγου που εκτός ορειβατικές, εντός και εκτός Πιερίας , είναι και περιβαλλοντικές(συλλογή σκουπιδιών, καθάρισμα μονοπατιών κλπ) και ευχήθηκε σε όλους για την καινούρια χρονιά Υγεία, Ευτυχία, Αγάπη και Ψηλά Βουνά.



Στην συνέχεια τιμήθηκαν για την εθελοντική τους προσφορά οι

Κουρουβασίλης Περικλής
Κουλιανοπούλου Κατερίνα
Κοντολίδου Παναγιώτα &
Πούλιος Κώνσταντινος

Το φλουρί κέρδισαν οι: Νταλαμπέκου-Τσιρίμπαση Μαρία, Βελώνης Γρηγόρης, Πούλιος Κώστας, Καλαϊτζής Δημήτριος και Γκέκας Ευάγγελος.

Στην κοπή παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΕΟ Κατερίνης Μήλιος Πέτρος και ο Πούλιος Απόστολος για λογαριασμό του OLUMRUS MYTHICAL TRAIL.