Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΚΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ...


Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι σε γνωστό Κατερινιώτη. Ένας άγνωστος περίπου 25 ετών, αφού διάβασε καλά τα ονοματεπώνυμα στα κουδούνια σε μια πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης, χτύπησε το κουδούνι ενός διαμερίσματος, όπου διαμένει το ζευγάρι που έπεσε θύμα. Μόλις άνοιξαν την πόρτα ο απρόσμενος επισκέπτης τούς χαιρέτισε με το επίθετό τους και τους είπε ότι δήθεν είναι αδερφός του ένοικου που μένει στο διπλανό διαμέρισμα και επειδή λείπει ο...  







αδερφός του, τους παρακάλεσε, αν μπορεί να καθίσει μερικά λεπτά, ώσπου να γυρίσει και μάλιστα έβγαλε και τα παπούτσια του για να είναι πιο άνετος.
 Η σύζυγος πήγε και του έβαλε γλυκό κουταλιού, για να τον κεράσει μιας και τους συστήθηκε ως "αδερφός" του γείτονά τους και αυτός βρήκε τρόπο να της "ξαφρίσει" το πορτοφόλι που ήταν πάνω σε ένα τραπέζι. Αφού πήρε από μέσα το μοναδικό χαρτονόμισμα που υπήρχε των 50 ευρώ, χωρίς να γίνει αντιληπτός, άφησε το πορτοφόλι στο ίδιο σημείο και έσπευσε να αποχωρήσει λέγοντας στο ζευγάρι: "ρεζίλι έγινα που σας ενόχλησα, φεύγω τώρα, αφού ακόμα ο αδερφός μου δεν φάνηκε".
Μετά από λίγη ώρα το ζευγάρι αντιλήφθηκε την απώλεια του 50άρικου από τον απρόσκλητο μακρυχέρη και ειδοποίησαν την αστυνομία. Και λίγο αργότερα αποκαλύφτηκε ότι ο γείτονάς τους δεν έχει αδερφό.