Σήμερα φτιάχνουμε μια συνταγή για γευστικά τορτελίνια με λουκάνικο και σάλτσα, που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι στο οικογενειακό τραπέζι.
Είναι...
Είναι...
ακόμη η κατάλληλη συνταγή για όσους μένουν μόνοι και ψάχνουν κάτι γρήγορο και νόστιμο να μαγειρέψουν. Ιδανική συνταγή για φοιτητές που αγαπάνε τα ζυμαρικά και μένουν μόνοι τους ή με τον σύντροφό τους και θέλουν να τον εντυπωσιάσουν!
Τι θα χρειαστείς για τα τορτελίνια με λουκάνικο και σάλτσα;
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1/2 κιλό λουκάνικο
1/2 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
4 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
1 κονσέρβα σάλτσα με ντομάτες σε κύβους
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλο
1 κουταλάκι αλάτι
1 πακέτο τορτελίνια με τυρί
3 φλιτζάνια φύλλα από baby σπανάκι
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο βασιλικό
1/4 φλιτζάνι παρμεζάνα
Πώς θα φτιάξεις τα τορτελίνια με λουκάνικο και σάλτσα;
Συνταγή:
Τι θα χρειαστείς για τα τορτελίνια με λουκάνικο και σάλτσα;
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1/2 κιλό λουκάνικο
1/2 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
4 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
1 κονσέρβα σάλτσα με ντομάτες σε κύβους
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλο
1 κουταλάκι αλάτι
1 πακέτο τορτελίνια με τυρί
3 φλιτζάνια φύλλα από baby σπανάκι
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο βασιλικό
1/4 φλιτζάνι παρμεζάνα
Πώς θα φτιάξεις τα τορτελίνια με λουκάνικο και σάλτσα;
Συνταγή:
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε το λουκάνικο και το κρεμμύδι και μαγειρεύουμε μέχρι το λουκάνικο να πάρει λίγο χρώμα. Προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για ένα ακόμη λεπτό.
Προσθέτουμε την κονσέρβα με τη ντομάτα, την κρέμα, το ζωμό κοτόπουλου, το αλάτι και τα τορτελίνια.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά και επικαλύπτουμε την κατσαρόλα. Αφήνουμε τα τορτελίνια να σιγοβράσουν για περίπου 5-7 λεπτά σε μέτρια με υψηλή φωτιά.
Προσθέτουμε το σπανάκι και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν και η σάλτσα ν’ αρχίσει να μειώνεται.
Προσθέτουμε το βασιλικό και λίγη παρμεζάνα και τα τορτελίνια είναι έτοιμα για σερβίρισμα. Καλή όρεξη!
ΠΗΓΗ