Το φρέσκο βοδινό κρέας αντέχει μόνο 4-5 ημέρες στην απλή συντήρηση και μόνο αν είναι φρέσκο. Τοποθέτησέ το στο πάνω πάνω ράφι και τέρμα μέσα.
Αν και...
Αν και...
πάλι δεν είστε σίγουροι για το αν πρέπει να καταναλώσετε το βοδινό ή τον μοσχαρίσιο κιμά, ξεκινήστε με την οσμή. Η μυρωδιά του φρέσκου κρέατος πρέπει να είναι ευχάριστη.
Έπειτα παρατηρήστε το χρώμα του κρέατος. Το μοσχαρίσιο κρέας πρέπει να είναι ροζέ. Όσο περισσότερο το οξυγόνο δρα στις ίνες, τόσο πιο πολύ θα σκουραίνει το κρέας. Κρέας καφέ, μαύρο ή πράσινο δεν είναι κατάλληλο για κατανάλωση.
Έπειτα παρατηρήστε το χρώμα του κρέατος. Το μοσχαρίσιο κρέας πρέπει να είναι ροζέ. Όσο περισσότερο το οξυγόνο δρα στις ίνες, τόσο πιο πολύ θα σκουραίνει το κρέας. Κρέας καφέ, μαύρο ή πράσινο δεν είναι κατάλληλο για κατανάλωση.