Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΔΙΕΣΩΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)



Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα στις 6:30 περίπου το απόγευμα σε διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Ειρήνης 24 στην Κατερίνη, όπου διαμένει 5μελής οικογένεια, πατέρας, μητέρα και τρία μικρά παιδάκια. Στο...  






σημείο κατέφτασαν αμέσως πυροσβέστες με δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κατερίνης και επικεφαλής τον αξιωματικό κ. Γκιάτα, καθώς και περιπολικά της αστυνομίας. Παρών στην επιχείρηση ήταν και ο υποδιοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κατερίνης κ. Πατσαλής.
Ο αρχιπυροσβέστης Γιάννης Χουρνούτης άρπαξε αμέσως τα τρία μικρά παιδάκια στην αγκαλιά του, τα έβγαλε έξω από το φλεγόμενο διαμέρισμα και τα μετέφερε κάτω στο δρόμο σε ασθενοφόρο, με το οποίο διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης μαζί με τους γονείς τους, όπου και νοσηλεύονται, καθώς φέρεται να έχουν εισπνεύσει αναθυμιάσεις.
Οι πυροσβέστες κατέσβησαν στα γρήγορα την πυρκαγιά, πριν αυτή προλάβει να επεκταθεί και η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να προήλθε από το κλιματιστικό, ενώ το διαμέρισμα έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.