Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ 2 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: "ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ" - ΒΙΝΤΕΟ


Υπό την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, πράγμα που σχολιάστηκε δυσμενώς από τους πολίτες, παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο στα δικαστήρια Κατερίνης οι δύο συλληφθέντες που πήγαν να διαμαρτυρηθούν  για τη συμφωνία των Πρεσπών χθες το απόγευμα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην "Εκάβη" στην ομιλία του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά. Η... 








δίκη πήρε αναβολή και θα εκδικασθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής 2 Αυγούστου στις 12 η ώρα, ενώ οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Οι κατηγορίες είναι για αντίσταση και για...παραβίαση οικιακής ειρήνης. Στα δικαστήρια έδωσαν το παρών νεαροί για συμπαράσταση στους συλληφθέντες.
Στο πλευρό των συλληφθέντων βρέθηκε και η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης Ασημίνα Στρίμπα και συνήγορος των κατηγορουμένων, η οποία τόνισε ότι δεν στοιχειοθετούνται σε καμία περίπτωση τα αδικήματα, για τα οποία κατηγορούνται. 
 

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΗΜΙΝΑΣ ΣΤΡΙΜΠΑ: