Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Η πιο νόστιμη συνταγή για γιουβαρλάκια

 
Υλικά για 6 μερίδες

  • 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 φλιτζανάκι ρύζι γλασέ
  • 1 αυγό

 
 
 
 
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 5-6 φύλλα δυόσμο
  • 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Tρίβετε το κρεμμύδι στον τρίφτη. Ψιλοκόβετε το μαϊντανό και το δυόσμο. Zυμώνετε όλα μαζί τα υλικά και πλάθετε γιουβαρλάκια. Tα βάζετε στην κατσαρόλα με 3 φλιτζάνια καυτό νερό να βράσουν σε σιγανή φωτιά. Σερβίρονται ζεστά ή κρύα.

ΠΗΓΗ