Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Ακινητοποίησε τον επίδοξο ληστή του αυτοκινήτου του και τον παρέδωσε στην αστυνομία


Στα πράσα έπιασε τον επίδοξο ληστή του αυτοκινήτου του λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της... 
 

 
 
 
 
 
Λαμίας ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Όλα συνέβησαν στη συμβολή των Οδών Αβέρωφ και Δροσοπούλου όταν ο κάτοχος του Ι.Χ πήγε να παρκάρει την μηχανή του στο γκαράζ του σπιτιού του. Άγνωστο πως, στο γκαράζ το οποίο έκλεινε με μηχανισμό είχε παρεισφρήσει ο “ποντικός” μεσήλικας δράστης ο οποίος είχε σκοπό να παραβιάσει και να κλέψει τα οχήματα που βρισκόταν στο εσωτερικό του.





Την ώρα που ο ιδιοκτήτης μπήκε σε αυτό και έκπληκτος τον είδε στην άκρη του οχήματος του, τον ρώτησε: “… παρακαλώ, συμβαίνει κάτι”, ο ληστής τότε τα έχασε και προσπάθησε να τρέξει. Δεν μπόρεσε όμως να πάει μακριά αφού λίγα δευτερόλεπτα μετά ο κάτοχος του οχήματος μπόρεσε να τον ακινητοποιήσει χωρίς ο πρώτος να προβάλει αντίσταση.

Ο επίδοξος ληστής είχε προλάβει να σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου και να ψάξει στο εσωτερικό του αναζητώντας προφανώς χρήματα.







Ο ιδιοκτήτης, που τυχαία γύρισε σπίτι εκείνη την ώρα, κάλεσε την αστυνομία η οποία βρέθηκε στο σημείο και συνέλαβε τον μεσήλικα “ποντικό”. Ο τελευταίος ο οποίος είχε προλάβει να κάνει τη ζημιά στην προσπάθειά του να ληστέψει το αυτοκίνητο ετοιμαζόταν να πράξει το ίδιο και με τα άλλα δύο οχήματα που βρισκόταν στο γκαράζ.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ Λαμίας.

Πηγή: lamianow.gr