Τρόπος μαγειρέματος
Λιώνεις πολύ καλά την μπανάνα είτε με ένα πηρούνι και ύστερα ανακατεύεις με το αυγό.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίξε μία κουταλιά από το μείγμα.
Μόλις ψηθεί απο την μία μεριά γυρίζειςε την τηγανίτα από την άλλη μεριά και μόλις είναι έτοιμη την βγάζεις.
Συνεχίζεις με το υπόλοιπο μείγμα.
Σέρβιρε πασπαλίζοντας με κανέλα και περιχύνοντας λίγο μέλι!
ΠΗΓΗ
Λιώνεις πολύ καλά την μπανάνα είτε με ένα πηρούνι και ύστερα ανακατεύεις με το αυγό.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίξε μία κουταλιά από το μείγμα.
Μόλις ψηθεί απο την μία μεριά γυρίζειςε την τηγανίτα από την άλλη μεριά και μόλις είναι έτοιμη την βγάζεις.
Συνεχίζεις με το υπόλοιπο μείγμα.
Σέρβιρε πασπαλίζοντας με κανέλα και περιχύνοντας λίγο μέλι!
ΠΗΓΗ