- 1 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί
- ο χυμός 2 λεμονιών
- 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
- 1 πρέζα πιπέρι
Εκτέλεση
Ψήνετε το κοτόπουλο στη σχάρα ή στο γκριλ. Kαθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα σκόρδα. Σοτάρετε στο λάδι τα σκόρδα και τα σβήνετε με το κρασί. Pίχνετε τον ντοματοπολτό και 1 φλιτζάνι νερό και αφήνετε τη σάλτσα να πάρει μία βράση. Προσθέτετε το κοτόπουλο και, μόλις σωθεί το νερό από το φαγητό, ρίχνετε το λεμόνι και το πιπέρι.
ΠΗΓΗ