2 μέτριες ντομάτες
2 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
Εκτέλεση
Σε ένα πάγκο ανοίγουμε τα ψαρονέφρια και τα χτυπάμε ελαφρώς για να ανοίξουν και να λεπτύνουν. Αλατωπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Απλώνουμε την ντομάτα κομμένη σε φετάκια, και το τυρί σε μπαστουνάκια. Τυλίγουμε σφιχτά και δένουμε με σπάγκο μαγειρικής. Στη συνέχεια αλείφουμε το κάθε ψαρονέφρι με τη μουστάρδα και το τοποθετούμε, το καθένα ξεχωριστά σε λαδόκολλα. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί, ακουμπάμε στην άκρη μια σκελίδα σκόρδο και κλείνουμε τη λαδόκολλα. Στη συνέχεια τυλίγουμε τη λαδόκολλα σε αλουμινόχαρτο, τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε για περίπου 2 ώρες στους 170 βαθμούς.
Πηγή: neadiatrofis.gr
2 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
Εκτέλεση
Σε ένα πάγκο ανοίγουμε τα ψαρονέφρια και τα χτυπάμε ελαφρώς για να ανοίξουν και να λεπτύνουν. Αλατωπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Απλώνουμε την ντομάτα κομμένη σε φετάκια, και το τυρί σε μπαστουνάκια. Τυλίγουμε σφιχτά και δένουμε με σπάγκο μαγειρικής. Στη συνέχεια αλείφουμε το κάθε ψαρονέφρι με τη μουστάρδα και το τοποθετούμε, το καθένα ξεχωριστά σε λαδόκολλα. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί, ακουμπάμε στην άκρη μια σκελίδα σκόρδο και κλείνουμε τη λαδόκολλα. Στη συνέχεια τυλίγουμε τη λαδόκολλα σε αλουμινόχαρτο, τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε για περίπου 2 ώρες στους 170 βαθμούς.
Πηγή: neadiatrofis.gr