Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Και πάλι ζωντανό το θέατρο του Κάτω Αγιάννη - Για Καλό Σκοπό!


Τελικά όταν οι άνθρωποι έχουν Όραμα κάνουν θαύματα! Δημιουργούν, προσφέρουν, δίνουν πνοή, ζωντανεύουν μνήμες, παράγουν πολιτισμό, στέλνουν θετικά μηνύματα στην κοινωνία, καλούν για εθελοντισμό και στήριξη για αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Μία συγκλονιστική βραδιά έζησαν την Κυριακή 28 Ιουλίου, όσοι παρακολούθησαν την θεατρική Παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ…» στο...





Θέατρο που βρίσκεται στον Κάτω Αγιάννη από τη Θεατρική Ομάδα ΑπARTτία, η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Αγιάννη, το οποίο έγινε για καλό σκοπό!

Η παράσταση, σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Γιαννακίδου, έγινε με την εθελοντική προσφορά όλων των συντελεστών και στόχο είχε να συγκεντρώσει χρήματα για τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης – Πιερίας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Πρόεδρο του Πολιτικού Συλλόγου Κάτω Αγιάννη Κυριάκο Κωνσταντινίδη και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο επέλεξε, με τον τρόπο αυτό, να συνδέσει τις αξίες του πολιτισμού με το ιδεώδες του εθελοντισμού και την κοινωνική προσφορά, για να αναβιώσει θεατρικά τον χώρο του θεάτρου του Κάτω Αγιάννη, απ’ όπου έχουν περάσει κατά το παρελθόν ορισμένοι από τους πλέον γνωστούς και σπουδαίους Έλληνες Ηθοποιούς, κάνοντας έτσι μία νέα αρχή για τον τόπο.




Άμεση και ιδιαίτερα συγκινητική η ανταπόκριση που υπήρξε από τους συντελεστές και τους Ηθοποιούς της Θεατρικής Ομάδας ΑπARTτία, οι οποίοι παρουσίασαν μία εξαιρετική παράσταση υψηλού επιπέδου που καθήλωσε τους θεατές, κερδίζοντας τις καρδιές και τα χειροκροτήματα του κόσμου.

Η άρτια τεχνική κάλυψη στον ήχο και το φως, ήταν προσφορά του κου Μιχάλη Καμανατζή ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς ενισχύοντας τον σκοπό της παράστασης και δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι στο πλευρό των ασθενών με καρκίνο.


Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Καρκινοπαθών Κατερίνης – Πιερίας, θέλουμε εκ μέρους των μελών του Συλλόγου μας και των οικογενειών τους, να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, προς όλους τους συντελεστές της παράστασης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κάτω Αγιάννη, τον Πρόεδρο κο Κυριάκο Κωνσταντινίδη και τα μέλη του Δ.Σ., την Θεατρική Ομάδα ΑπARTία, και την σκηνοθέτιδα κυρία Μαριάννα Γιαννακίδου, τον κο Μιχάλη Καμανατζή και ιδιαίτερα όλο τον κόσμο που παρακολούθησε την μοναδική αυτή παράσταση και στήριξε με τη συνδρομή του το έργο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας.