Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Με 4-0 νίκησε ο Πιερικός τον Ηρακλή Λάρισας


Άνετη ήταν η νίκη για τον Πιερικό με σκορ 4 – 0 σήμερα το απόγευμα  στην Κατερίνη επί του Ηρακλή Λάρισας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η... 





ομάδα της Κατερίνης «άνοιξε» το σκορ στο 32′ με κεφαλιά του Σαχινίδη και ο Δεμηρτζόγλου έκανε το 2 – 0 λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα και στο 51′ ο Ρογκότης έκανε το 3 – 0 με κεφαλιά, ενώ το τελικό 4 – 0 διαμορφώθηκε στο 58ο λεπτό με γκολ του Χαρτσιά.

Ο Ηρακλής Λάρισας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Τάρτας αποβλήθηκε στο 31′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι Συνθέσεις

Πιερικός (Αποστόλης Στύλος): Γουναρίδης, Μπούζουρας, Τουλίκας, Τακίδης, Ρογγότης, Μακρής, Δεμιρτζόγλου (82΄Κόλα), Ιβανίδης (72΄Λαζαρίδης), Σαχινίδης, Πετράκος (53΄Κυπαρίσσης), Χαρτσιάς (80΄Μηλιώτης)

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Ντιντής, Κρίτσας (71′ Ναρίνογλου), Τάρτας, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας (63′ Νάστας), Γιαννακόπουλος, Μανιώτης, Κοντοθανάσης, Ζαφειρίου (59′ Αλεξανδρής), Κακαβίτσης (65′ Χρηστίδης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μαρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουφός (ΕΠΣ Μακεδονίας).