Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Στην Πιερία ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας



Στην Πιερία βρίσκεται σήμερα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου στο πλαίσιο εξόρμησης στελεχών του κυβερνώντος κόμματος σε Μακεδονία και Θράκη ενόψει της 84ης ΔΕΘ συνοδευόμενος από κλιμάκιο στο οποίο συμμετέχουν... 






βουλευτές της ΝΔ Πιερίας, καθώς και τοπικά στελέχη του κόμματος. Ο Γραμματέας επισκέφθηκε το πρωί πρώτα το νέο δήμαρχο Πύδνας - Κολινδρού Ανέστη Μανώλα στο Αιγίνιο και στη συνέχεια την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου. 
Μετά μετέβη στο δημαρχείο της Κατερίνης και συνάντησε το νέο δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, ενώ λίγο αργότερα επσικέφθηκε την Μητρόπολη και συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεώργιο
Στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη και ακολούθως πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με κομματικά στελέχη, καθώς και με μέλη της ΟΝΝΕΔ Πιερίας. 




Επιπλέον, το κλιμάκιο επισκέφθηκε τη «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης» και τον πρότυπο Αγροτικό Συνεταιρισμό Ράχης - Λόφου «Ο Άγιος Λουκάς».
Στις 7 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων του κ. Στεργίου με παραγωγικούς φορείς της Πιερίας. Η ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Πιερίας.