Οι πράσινες, άγουρες μπανάνες θα ωριμάσουν και θα μπορείτε να τις καταναλώσετε μέσα σε μια ώρα με αυτό το κόλπο
Πολλές φορές ψάχνουμε μπανάνες στον διάδρομο με ...
τα φρούτα και τα λαχανικά σε ένα σούπερ μάρκετ αλλά οι μόνες μπανάνες που έχουνε μείνει είναι άγουρες και πράσινες. Αυτό δεν είναι τόσο σοβαρό πρόβλημα, αλλά αν θέλετε να τις καταναλώσετε την ίδια μέρα, θα δείτε ότι η γεύση τους δεν θα είναι πολύ καλή. Θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να κάνετε μια πράσινη μπανάνα να ωριμάσει μέσα σε μια ώρα; Συνεχίστε την ανάγνωση!
Υπάρχουν τρία κόλπα για να κάνετε τις πράσινες μπανάνες να ωριμάσουν μέσα σε μια ώρα, δύο μέρες ή ακόμα και δύο λεπτά.
1. Μια ώρα
Καταρχήν θα σας πούμε πως μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι οι μπανάνες θα ωριμάσουν σε μια ώρα. Το μόνο που χρειάζεστε για αυτό το απλό κόλπο είναι ένας φούρνος. Βάλτε όλες τις μπανάνες σε ένα ταψί και ψήστε τις μπανάνες στους 150 °C για μια ώρα. Κοιτάτε τακτικά τις μπανάνες ενώ είναι στον φούρνο. Αφού περάσει μια ώρα, βγάλτε τις από τον φούρνο και αφήστε τις να παγώσουν στο ψυγείο. Θα δείτε ότι οι μπανάνες σας θα γίνουν απαλές, βρώσιμες και θα έχουν εξαιρετική γεύση!