Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ένωση Ελλήνων Πολιτών για τη Μακεδονία: Ανοιχτή επιστολή προς κόμματα και φορείς

 

Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από την υπογραφή της Προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών την οποία η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού θεωρεί καταστροφική και υπονομευτική της Εθνικής Ακεραιότητας. Την αντίθεσή τους αυτή, οι Έλληνες τη διακήρυξαν με σειρά μεγαλειωδών συλλαλητηρίων από άκρη σε άκρη σε όλην την Ελληνική επικράτεια από την υπογραφή της μέχρι σήμερα. 
Το... 
 


Εθνικά Επιζήμιον αυτής της ανθελληνικής συμφωνίας, το επισημαίνουν και έγκριτοι επιστήμονες, καθηγητές, συνταγματολόγοι, νομικοί, στρατηγοί, διπλωμάτες, πολιτειολόγοι, ιστορικοί, επιχειρηματίες και πλήθος άλλοι ειδικοί σε σειρά ημερίδων, όπου αναλύουν βήμα-βήμα το πως αυτή παραβιάζει κατάφωρα το Σύνταγμα, το Εθνικό μας Δίκαιο, τις Θεμελιώδεις Αρχές του Διεθνούς Δικαίου και σειρά άρθρων της Σύμβασης της Βιέννης του 1969. 
Είναι φανερό, και μάλιστα ακόμα και στον πλέον αδαή, ότι η κατάπτυστη αυτή Συμφωνία παραβιάζει αρχές όπως αυτές της Αληθείας, της Καλής Πίστης, της Σαφήνειας καθώς περιλαμβάνει ιστορικά ψεύδη, νομικές παραβιάσεις, ασάφειες, παραπειστικά επιχειρήματα, δόλο αλλά και νομικά σφάλματα αφού ακόμα και πριν ολοκληρωθεί και εφαρμοστεί γίνεται συστηματική παραβίαση των όρων της, γεγονός που την καθιστά εκ φύσεως ΑΚΥΡΗ. 
Συνιστά δηλαδή μια Διεθνή Απάτη σε βάρος όλης της ανθρωπότητας γιατί νομιμοποιεί την κατασκευή Ταυτότητας ψευδεπίγραφου «Μακεδονικού» Έθνους – αποκομμένου από την Ελλάδα και τους Έλληνες – παραχαράσσοντας την Παγκόσμια Ιστορία και Πολιτισμό.
 Απευθυνόμαστε λοιπόν στην πολιτική ηγεσία της χώρας, στους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου και σε όλους εσάς που έχετε κάποιο θεσμικό ρόλο και σας καλούμε να στηρίξετε τον Εθνικού Αγώνα για την εξ ολοκλήρου κατάργηση της Επαχθούς Συμφωνίας. Θεωρούμε πως πρέπει να πάρετε επίσημα θέση δηλώνοντας πως κι εσείς επιθυμείτε το ίδιο και τάσσεστε εναντίον όποιου σκοπεύει την εφαρμογή της. 
Αν δεν λάβετε ξεκάθαρη θέση πως η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και Ελληνική και πως ο όρος Μακεδονία / Μακεδονικός αφορά αποκλειστικά και μόνο την Ελληνική Εθνική Κληρονομιά, θα θεωρηθείτε κι εσείς Ανθέλληνες Συνεργοί και Προδότες («Ο σιωπών δοκεί συναινείν»).
Ζητούμε από εσάς τους συμμετέχοντες στην κυβέρνηση και στο κυβερνών κόμμα, να σεβαστείτε και να εφαρμόσετε την ΑΠΟΦΑΣΗ του Ελληνικού λαού όπως αυτή καταγράφηκε με πολλαπλές ψηφοφορίες από τις Ανοιχτές Συνελεύσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια των μεγαλειωδών συλλαλητηρίων, δηλαδή να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ την Υπονομευτική για την ακεραιότητα της Ελλάδος Συμφωνία. 
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των ενεργειών σας με τη Βούληση των Ελλήνων, θα βρεθείτε κι εσείς στην ομάδα των Επιόρκων που ατίμασαν το ρόλο τους και θα μας έχετε ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ. 

Θεσσαλονίκη 1 Σεπτεμβρίου 2019 

Ένωση Ελλήνων Πολιτών για τη Μακεδονία