Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Ενημέρωση για εγγραφές μαθητών στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κατερίνης


Το Εσπερινό Γυμνάσιο Κατερίνης δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση και τους προσφέρει τα απαραίτητα πνευματικά εφόδια και τυπικά προσόντα που θα τους ανοίξουν το δρόμο για την επαγγελματική και κοινωνική τους ανέλιξη.

Σύμφωνα με...




την ισχύουσα νομοθεσία, στο Εσπερινό Γυμνάσιο δυνατότητα εγγραφής έχουν: α) οι ενήλικοι έχοντες απολυτήριο Δημοτικού ή τελειόφοιτοι Α και Β τάξης Ημερησίου-Εσπερινού Γυμνασίου, χωρίς βιβλιάριο Εργασίας-Ανεργίας, υποβάλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και β) οι ανήλικοι που έχουν συμπληρώσει απαραίτητα το 15ο έτος της ηλικίας τους και εφόσον προσκομίσουν φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου εργασίας.

Η φοίτηση στο Εσπερινό Γυμνάσιο διαρκεί τρία χρόνια και το απολυτήριο είναι ισότιμο με αυτό των Ημερησίων Γυμνασίων, ενώ οι απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν σε οποιοδήποτε τύπο Λυκείου.

Υπενθυμίζουμε ότι η κανονική περίοδος των εγγραφών για το σχολικό έτος 2019-2020 έληξε τον περασμένο Ιούνιο. Ωστόσο δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να εγγραφούν κατ΄ εξαίρεση μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, με την έγκριση του Διευθυντή του σχολείου, εφόσον συντρέχουν ειδικοί λόγοι. Στην περίπτωση που κάποιοι επιθυμούν να εγγραφούν πέραν της προαναφερθείσας προθεσμίας, θα πρέπει η αίτηση εγγραφής τους να εξεταστεί και να εγκριθεί από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο 2351034112, τις ώρες 6:40 μ.μ-9:30 μ.μ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Εσπερινού Γυμνασίου Κατερίνης