Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Τα πάνω – κάτω στην Εθνική ποδοσφαίρου: Μένουν έξω ηχηρά ονόματα


Ριζικές αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Τζον Φαν’τ Σιπ στην Εθνική, αφού αναμένεται να αφήσει εκτός παίκτες όπως ο Παπασταθόπουλος, ο Μανωλάς, ο Μήτρογλου, ο Ζέκα και ο Τοροσίδης.

Εκπλήξεις που θα προκαλέσουν… 

 
 
 
 
 
 
 
 
πάταγο στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζον Φαν’τ Σιπ για τα δύο προσεχή παιχνίδια κόντρα σε Ιταλία στο «Ολίμπικο» στις 12 Οκτωβρίου και σε Βοσνία στο ΟΑΚΑ τρεις μέρες αργότερα. «Κόψιμο» της… παλιάς φρουράς της Εθνικής και ευκαιρίες σε νέα παιδιά αναμένεται να δούμε από τον Ολλανδό, ο οποίος το είπε και είναι έτοιμος να το κάνει: να αλλάξει ριζικά την Εθνική.

Σύμφωνα με όσα αναμένονται, ο Φαν’τ Σιπ δε θα καλέσει τους δύο αρχηγούς, Βασίλη Τοροσίδη και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ εκτός αναμένεται να μείνουν και οι Μανωλάς, Σάμαρης, Ζέκα και Μήτρογλου. «Βαριά» ονόματα δηλαδή.

Αυτό που περιμένουν όλοι να ξεκαθαρίσει ο Ολλανδός προπονητής είναι αν αυτά τα ονόματα θα δουν από το σπίτι τους μόνο τα συγκεκριμένα παιχνίδια ή αν ο ομοσπονδιακός προπονητής θα τους κλείσει μόνιμα την πόρτα από την Εθνική, βάζοντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε μια νέα εντελώς περίοδο. Και ξεκινώντας, επί της ουσίας, από την αρχή.

Από ‘κει και πέρα, στις επιλογές του αναμένεται να μην είναι ο Πασχαλάκης, που περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος και μάλιστα δεν έπαιξε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ πιθανή φαντάζει η επιστροφή του Μπακασέτα και του Τάσου Δώνη. Για πρώτη φορά αναμένεται να κληθεί ο Μπουζούκης, όπως και ο 22χρονος στόπερ της Αλκμάαρ, Παντελής Χατζηδιάκος, που βρίσκεται στην προεπιλογή.