Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Η πιο νόστιμη συνταγή για γιουβαρλάκια


Υλικά για 6 μερίδες

1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

1 φλιτζανάκι ρύζι γλασέ

1 αυγό

 
 
 
 
 
 
1 μεγάλο κρεμμύδι

1 ματσάκι μαϊντανό

5-6 φύλλα δυόσμο

1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Tρίβετε το κρεμμύδι στον τρίφτη. Ψιλοκόβετε το μαϊντανό και το δυόσμο. Zυμώνετε όλα μαζί τα υλικά και πλάθετε γιουβαρλάκια. Tα βάζετε στην κατσαρόλα με 3 φλιτζάνια καυτό νερό να βράσουν σε σιγανή φωτιά. Σερβίρονται ζεστά ή κρύα.

ΠΗΓΗ