Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 12:00 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΟΥ Β'


 
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ
Το μάθαμε πριν λίγο καιρό και αγανακτήσαμε. Σχεδιάζουν να εγκαταστήσουν τους πρώτους παράνομους μετανάστες στο ήσυχο χωριό μας, την Μεθώνη Πιερίας. Με όπλο το χρήμα, μας τους φέρνουν προς μόνιμη εγκατάσταση. Μόνο το 2% των λαθραία εισβαλλόντων στην πατρίδα μας προέρχονται από την Συρία και άλλες εμπόλεμες περιοχές. Ούτε...  





ένας δεν προέρχεται από γειτονική χώρα για να θεωρηθεί πρόσφυγας. Όμως κάποιοι θέλουν η Ελλάδα να πάψει να είναι έθνος κράτος, κάποιοι πληρώνουν αδρά για να εξαγοράσουν συνειδήσεις, και κάποιοι άλλοι για το εύκολο κέρδος γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την τοπική κοινωνία, τους συγχωριανούς τους. Ο εποικισμός όμως είναι έγκλημα που προβλέπεται και τιμωρείται από την Συνθήκη της Γενεύης.
Έρχονται εδώ να καταστρέψουν την τοπική οικονομία, να μας σπρώξουν στην ξενιτειά αφού ο κατεστραμμένος τόπος μας δεν θα μπορεί να μας συντηρήσει. Να βεβηλώσουν όλα τα εκκλησάκια, τα νεκροταφεία μας, τους τόπους λατρείας μας. Να βιάσουν, να σκοτώσουν, να ληστέψουν και να κακοποιήσουν ανήμπορους γέροντες και ανυπεράσπιστα παιδάκια.
Δεν θα πουλήσουμε τον τόπο μας. Τα ευρώ που μοιράζουν αφειδώς δεν μπορούν να αγοράσουν την συνείδησή μας. Δεν θα πουλήσουμε την ζωή των γερόντων μας και την τιμή των κοριτσιών μας για τα λεφτά τους. Ο τόπος μας ανήκει και οι πρόγονοί μας πολέμησαν για να τον απαλλάξουν από την ισλαμική τυρρανία. Δεν είμαστε ισλαμοφοβικοί, δεν φοβόμαστε κανέναν, Θέλουμε τον τόπο μας ήσυχο, τις οικογένειές μας ασφαλείς και την πατρίδα μας Ελεύθερη και Ελληνική.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ ΣΤΙΣ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΩΡΑ 12:00 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΟΥ Β'.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.


Τάσος Γιακουμής