Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Η Εταιρεία Πιερικών Μελετών – Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, πέρα από το αξιοσήμαντο πνευματικό και πολιτιστικός της έργο, διέπεται και αποδεικνύει διαχρονικά και έμπρακτα την προσφορά της στον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο, με σειρά πρωτοβουλιών.

Το αξιακό της έργο υλοποιήθηκε για μια ακόμα φορά, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, με την ένατη αιμοδοσία που πραγματοποίησε η εφορία αιμοδοσίας της Εστίας, την οποία συντονίζει η έφορος, Κατερίνα Ιορδανίδου-Νταϊλάκη, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων-Φίλων ΑμεΑ Πιερίας «Στηρίζω».

Με...





κατευθυντήρια αναφορά «Το αίμα δεν κοστίζει…αξίζει», μέλη και φίλοι της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, συμμετείχαν στην αιμοδοσία του συλλόγου, προσφέροντας αυτό το πολύτιμο και πανανθρώπινο αγαθό ζωής.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μουσικών και Δημιουργικών Εκφράσεων» στο ισόγειο των εγκαταστάσεων της Ε.Π.Μ. Κατερίνης, στο χώρο όπου οι εφορίες του συλλόγου παράγουν και αναδεικνύουν όλες τις εκφάνσεις των γραμμάτων και τεχνών και ασφαλώς δημιουργούν στον επισκέπτη μια μοναδική αίσθηση. Εκεί που σκιαγραφείται το πάνω από έξη δεκαετίας παραγωγικό έργο της Εστίας, σε γραπτό και οπτικοακουστικό υλικό.

Από μέρους της διοίκησης της Εταιρείας Πιερικών Μελετών – Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, ο πρόεδρος, Γρηγόρης Μιτσοκάπας, εκφράζει τις ευχαριστίες σε όσους συμμετείχαν και σε αυτή την πανανθρώπινη πρωτοβουλία.