Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Eyezen - Οι οφθαλμικοί φακοί που θα σας ανακουφίσουν. Η ενημέρωση σας από τα Οπτικά Ανδρεάδη


Η χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, tablet και smartphone έχει γίνει μεγαλύτερη από πότε ενώ έχει διαπιστωθεί ότι σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να φτάσει ως και 5 ώρες καθημερινά προκαλώντας οπτική κόπωση.

Το... 

 










Eyezen™ είναι μια νέα κατηγορία φακών, η νέα κορυφαία καινοτομία της Essilor, σχεδιασμένη για μια ζωή συνδεδεμένη με computers, tablets, smartphones που καταφέρνει να ανακουφίζει καθώς και να προστατεύσει τα μάτια μας από οθόνες και το επιβλαβές μπλε φως.

- Μειώνει την οπτική κόπωση

- Βοηθάει στη προστασία από το μπλε φως

- Μπορεί να συνδυαστεί με μυωπικούς και υπερμετροπικούς φακούς
 


Προστασία από την οφθαλμική καταπόνηση σε όλες τις ηλικίες

Οι φακοί Eyezen ™ είναι ένα νέο και πρωτοποριακό προϊόν που βοηθά , ανακουφίζει τα μάτια των χρηστών στην καθημερινή τους ενασχόληση με ψηφιακές συσκευές . Οι φακοί Eyezen ™ έχουν τεχνολογία αιχμής ώστε όλοι να απολαμβάνουν τη digital καθημερινότητα , είτε χρειάζονται γυαλιά είτε όχι.

Τα μάτια μας αντιμετωπίζουν συνέχεια θάμβος αλλά και το επιβλαβές μπλε-μωβ φως που εκπέμπεται από τις οθόνες. Εκτός αυτού, πρέπει να προσαρμόζονται πιο έντονα ώστε να εστιάζουν στις μεταβλητές απόστάσεις μεταξύ των συσκευών και των όλο και μικρότερων χαρακτήρων και εικόνων που εμφανίζονται στις οθόνες.

Οι φακοί Eyezen ™ ενσωματώνουν δύο τεχνολογίες, το Eyezen ™ Focus, το οποίο βοηθά στην προσαρμογή της οπτικής διόρθωσης στις αποστάσεις προβολής κάθε ψηφιακής συσκευής, συμπεριλαμβανομένης της πολύ κοντινής όρασης και της τεχνολογίας φιλτραρίσματος φωτός, που βοηθά στην προστασία των ματιών από το επιβλαβές μπλε φως που εκπέμπεται από ψηφιακές οθόνες.
 
 


 
Οι φακοί Eyezen ™

- μειώνουν την οφθαλμική κόπωση και βελτιώνουν την αναγνωσιμότητα των μικρών γραμματοσειρών

Με αυτό τον τρόπο ξεκουράζουν τα μάτια σας καθώς η κόρη των ματιών δε χρειάζεται να ανοιγοκλείνει πολλές φορές και απότομα όταν αλλάζουμε συχνά οπτική εστίαση - σκεφτείτε ένα φακό μια κάμερας ή του κινητού σας που αλλάζει συνέχεια το focus, αυτό κάνει το μάτι μας και για το λόγο αυτό νοιώθουμε την κούραση στα μάτια.

- μειώνουν την αντανάκλαση

- βελτιώνουν την αντίθεση

- βοηθούν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης των ματιών.

Οι φακοί Eyezen έχουν σχεδιαστεί για να χαλαρώνουν και να προστατεύουν τα μάτια μας για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη ζωή των ματιών μας σε όλες τις οθόνες computers, tablets, smartphones της ψηφιακής καθημερινότητας.

πηγη:lenshop.gr