Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Το σαλέ που θες 800 ευρώ τη βραδιά για να περάσεις τις πύλες του - Ένα από τα πολυτελέστερα καταλύματα για σκι του πλανήτη

 
Δεν είναι σε κάποιο χωριό των ελβετικών Άλπεων, είναι στο αμερικανικό αντίστοιχό τους, το Άσπεν του Κολοράντο.

Με το πρώτο χιόνι να έχει ήδη ανοίξει την όρεξη κάποιων για χειμερινές εξορμήσεις, το τζετ σετ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού περνά τις παγωμένες μέρες στο... 

 
 
 
The Little Nell, το πεντάστερο σαλέ που παραμένει η αφρόκρεμα του Κολοράντο.



Η αισθητική εδώ είναι δερμάτινη και βελούδινη, όπως και τα υφάσματα που κοσμούν τον χώρο, πλάι στα ενεργειακά τζάκια και τα έργα σύγχρονης τέχνης.



Η πολυκοσμία του ξενοδοχείου δίνει και το ιδιαίτερο άρωμά του. Εδώ θα βρεις 3 μπαρ αλλά και το καλύτερο εστιατόριο της περιοχής, καθώς κι ένα κελάρι με πάνω από 20.000 μπουκάλια.



Και μιας και μιλάμε για σαλέ, το Little Nell παρέχει exclusive προνόμια στους πελάτες του, όπως αποκλειστική πρόσβαση σε πίστες πριν ανοίξουν για τον κόσμο, αλλά και ιδιωτικές ξεναγήσεις στα γύρω βουνά. Και κέντρο ευεξίας φυσικά, πισίνα και 24ωρο room service.



Τα 92 δωμάτιά του είναι χάδι για τα μάτια της αμερικανικής αριστοκρατίας, καθώς λίγοι άλλοι μπορούν να πληρώσουν 800 ευρώ για ένα απλό δίκλινο.