Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΣΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"



Όταν στα τέλη του 2015 είχε ακουστεί ότι θα φέρουν στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στο εγκαταλειμμένο στρατόπεδο του Σβορώνου "μετανάστες - πρόσφυγες" είχαν ξεσηκωθεί οι πάντες,  έγινε στην πλατεία Ελευθερίας μεγάλη διαδήλωση διαμαρτυρίας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μετά όμως κάποια ΜΚΟ αφέθηκε ανενόχλητη να γεμίσει διαμερίσματα της Κατερίνης με μουσουλμάνους μετανάστες, οι οποίοι τάχα θα ήταν λιγοστοί, θα έμεναν για λίγο και θα έφευγαν.
Σήμερα μετά από 4 χρόνια...  





οι μουσουλμάνοι "μετανάστες - πρόσφυγες" παραμένουν εδώ λαμβάνοντας το κατά κεφαλήν επίδομα, πληρωμένα όλα, ενοίκια, νερό. ηλεκτρικό ρεύμα, τροφή, ίντερνετ κ.λ.π., με αποτέλεσμα να ανέβουν και οι τιμές των ενοικίων για τους Έλληνες, την ίδια ώρα που ο λαός της Κατερίνης μαστίζεται από μακροχρόνια οικονομική κρίση, βλέποντας την ποιότητα ζωής του να υποβαθμίζεται συνεχώς.
Ας δώσουν εξηγήσεις στους δημότες όσοι χωρίς να έχουν την λαϊκή έγκριση και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν και παρά την καθολική αντίδραση του κόσμου επέτρεψαν στη ΜΚΟ να γεμίσει με "μετανάστες- πρόσφυγες" τα διαμερίσματα της Κατερίνης και να μας πουν πότε επιτέλους θα φύγουν από εδώ όλοι αυτοί οι απρόσκλητοι εισβολείς.

Κ.Τ.