Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

"Έπιασαν δουλειά" τα συστημικά ΜΜΕ: Να μην ξεσηκώνονται και να μην αντιδρούν οι Έλληνες στη λαθροεισβολή


Τη συνήθη τακτική τους άρχισαν τα συστημικά, ελληνόφοβα και ρατσιστικά ΜΜΕ με τα "παπαγαλάκια" τους σε διατεταγμένη υπηρεσία με ασύστολα και τερατώδη ψέματα, διαστρεβλώσεις και συκοφαντίες κατά των Ελλήνων που αντιδρούν και ξεσηκώνονται ενάντια στον λαθροεποικισμό της πατρίδας μας. Μαζί τους... 





βρίσκονται η κυβέρνηση και τα λοιπά κόμματα του συστήματος μαζί με τα αναρχοακροαριστερίστικα παρακρατικά τάγματα εφόδου του ανθελληνικού συστήματος.
Ο ελληνικός λαός όμως αρνείται να πιάσει τους καναπέδες και να μείνει αδρανής και απαθής όπως θέλει το σύστημα, για να γεμίσουν ανενόχλητοι την Ελλάδα με λαθροεποίκους και αντιστέκεται σθεναρά στην λαθροεισβολή και στον εποικισμό και στο τέλος θα τους νικήσει, όλους αυτούς που τους ψηφίζει και τους στέλνει στη βουλή και τους πληρώνει για να εξυπηρετήσουν τα λαϊκά και εθνικά συμφέροντα και αυτοί στρέφονται εναντίον του λαού και της πατρίδας, εξυπηρετώντας ξένα συμφέροντα, έχοντας και από πάνω το απύθμενο θράσος να τον καλούν να μην αντιδράει και να στέλνουν και τις δυνάμεις καταστολής εναντίον του κιόλας! 

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Γ.Δ.