Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Κατάληψη τελεσίγραφο τέλος από τον… Μωυσή Ελισάφ


Στην πόλη των Ιωαννίνων ομάδα ατόμων προέβη σε κατάληψη κτηρίου στην οποία έδωσαν, συμβολικά, την ονομασία «τελεσίγραφο», δείχνοντας την αντίθεσή τους με την διορία που έδωσε ο Χρυσοχοΐδης για να εκκενωθούν όλα τα υπό κατάληψη κτήρια. 
Μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Δήμαρχος... 
 



της πόλης Μωυσής Ελισάφ η αστυνομία εκκένωσε την κατάληψη. Συγκεκριμένα αστυνομικές δυνάμεις δημιούργησαν φραγμό ανάμεσα στην κατάληψη στην οδό Κωλέττη και τους 40 περίπου συγκεντρωμένους που είχαν σπεύσει να συμπαρασταθούν στους καταληψίες. Στην συνέχεια μία διμοιρία των ΜΑΤ έσπασε την πόρτα του κτηρίου βγάζοντας από μέσα τα περίπου 15 άτομα που έκαναν την κατάληψη οδηγώντας τα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων. 
Αυτό είναι ένα παράδειγμα για να καταλάβουμε πως όταν οι ευθύνες γίνονται «μπαλάκι» σημαίνει ότι κάποιοι δεν θέλουν να δώσουν λύση. Στην περίπτωση των Ιωαννίνων ο δήμαρχος ενήργησε αστραπιαία και συγκεκριμένα και η αστυνομία έπραξε το καθήκον της. Τώρα αν κάποιοι πίστεψαν, για δικούς τους λόγους, ότι ορισμένοι δήμαρχοι θα είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν παρόμοιες καταστάσεις έπεσαν έξω. 

elkosmos.gr