Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Η Αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων και τη δ/νση του σχολείου στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία. Μικροί και μεγάλοι μαθητές του σχολείου και...





των νηπιαγωγείων, εκπαιδευτικοί και γονείς έδωσαν το παρόν και μοιραστήκανε ώρες χορού, παιχνιδιού και δραστηριοτήτων όπως το επιβάλλει η παράδοση. Γευτήκαμε τα εκπληκτικά και θαυμάσια εδέσματα προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Απολαύσαμε το μοντέρνο χορευτικό τμήμα του σχολείου και χορέψαμε στους αποκριάτικους ρυθμούς, θαυμάζοντας τις πολύχρωμες στολές των παιδιών νηπίων και μαθητών. Παρακολουθήσαμε τα εκπληκτικά, φανταστικά και μαγικά ταχυδακτυλουργικά κόλπα του δ/ντή μας Βασίλη Τσακιρίδη. Ακολούθησε μοίρασμα μπαλονιών, σερπαντίνων και διαγωνισμοί τραγουδιού και παιχνιδιού.Χαλαρώσαμε και ξεφύγαμε για λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας δίνοντας ραντεβού και υπόσχεση για του χρόνου.

Η παραπάνω εκδήλωση και δραστηριότητα ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της σχολικής μονάδας, τους οποίους ευχαριστούμε για την πραγματοποίηση αυτής της ωραίας και οργανωμένης από κάθε πλευράς αποκριάτικης εκδήλωσης.


Ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του σχολείου Βασίλης Τσακιρίδηςεύχονται σε όλους Καλό τριήμερο…