Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Η «Ανοιχτή Πόλη» διαμαρτύρεται γιατί δεν δίνει ο Δήμος Αθηναίων την Ομόνοια για αντιρατσιστικά πανηγύρια

 
Ενοχλήθηκε και διαμαρτύρεται η Δημοτική Παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Αθήνα Ανοιχτή Πόλη», γιατί εφέτος ο Δήμος δεν προτίθεται να τους παραχωρήσει την πλατεία Ομονοίας, η οποία ανακαινίζεται, στις... 

 
 
21 Μαρτίου για την «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Φασισμού και του Ρατσισμού», όπου στήνουν εδώ και δέκα χρόνια το αντιφασιστικό πανηγυράκι τους. 
 
Έβγαλαν και καυστική ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι η «καρδιά» της πρωτεύουσας πρέπει να χτυπά αντιφασιστικά. Εκτός του ότι υπάρχουν εκατοντάδες ιδιωτικοί χώροι, όπως αίθουσες, όπου με κάποιο οικονομικό αντίτυπο μπορούν να κάνουν όποια εκδήλωση θέλουν, «καρδιά» της πρωτεύουσας είναι και η οδός Μενάνδρου και η οδός Σοφοκλέους που οι αγαπημένοι τους «μετανάστες» σφάζονται για τον έλεγχο του λαθρεμπορίου τσιγάρων και του εμπορίου ναρκωτικών. 
 
Ας μην ανησυχούν όμως μέχρι τις 21 Μαρτίου έχουμε καιρό ακόμα και η φοβική, απέναντι στην Αριστερά, «Δεξιά» υπάρχει περίπτωση να βρει μία δικαιολογία και όχι μόνον να παραχωρήσει την πλατεία αλλά και να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις.
 
elkosmos.gr