Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



 Εκπρόσωποι του κ. Διονύση Πασχάλη, Προέδρου του Ομώνυμου Κοινωφελούς Ιδρύματος,παρέδωσαν πλήθος υγειονομικού υλικού στα γραφεία του ΕΚΑΒ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ύστερα από σχετικό αίτημα. Η νομικός κ. Ιωάννα Παπαδιαμαντή και ο πολιτικός μηχανικός κ. Στέφανος Αβραμίδης επισκέφθηκαν τη νοσηλευτική υπηρεσία στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, όπου συλλέγεται το υγειονομικό υλικό για την αντιμετώπιση του COVID-19 και προέβησαν σε επίσημη καταγεγραμμένη παράδοση στολών, μασκών, γαντιών latexκαι νιτριλίου, καθώς και απολυμαντικών, απαραίτητων... 








για την προστασία των διασωστών του ΕΚΑΒ ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού. Παρόντες στην παραλαβή ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ2-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. Πρόδρομος Δεβέλογλου και ο Γραμματέας κ. Χρήστος Βεντούλης.



Το ΕΚΑΒ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ καλύπτει τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας με αυξημένες τις ανάγκες σε υγειονομικό υλικό. Ευχαριστούμε τον κ. Διονύση Πασχάλη, επίτιμο Πρόεδρό μας, για τη διαρκή αρωγή του και την καθοριστική συμβολή του στην ικανοποίηση των αναγκών μας.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΕΒΕΛΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ                                           ΒΕΝΤΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ