Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Πράξεις και εικόνες που συνοδεύουν για πάντα ένα καθεστώς

 
  Βλέποντας την έκταση που πήρε το «τεράστιο» παράπτωμα του ιερέα στο Κουκάκι, που έδινε τη Θεία Κοινωνία σε πιστούς, ήθελα να γράψω αρκετά πράγματα.

Θέλω απλά να σας θυμίσω ότι ο συγκεκριμένος ιερέας είναι στο «μάτι» των αναρχικών και πάσης φύσης άθεων, με πλήθος περιστατικά να έχουν συμβεί σε αυτόν και στην εκκλησία του.




Αυτό δεν είναι καθόλου άσχετο με το θέμα. Όπως δεν πρέπει να είναι και καθόλου άσχετο ότι η «αυλή» του φιλελεύθερου Πρωθυπουργού της χώρας είναι προερχόμενη από την αριστερά, την οποία δε ξεχνούν να «τιμούν» σε κάθε ευκαιρία και άλλους πολλούς με τέτοια ιδεολογία.

  
Χάρης Μιχαλακόπουλος. Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου  


 Με τον κίνδυνο ή το λάθος να χαρακτηριστώ ως Χριστιανο-Ταλιμπάν ή Σταυροφόρος ή απλά ένας καλός Ορθόδοξος Χριστιανός (που δεν νιώθω να είμαι), δε θα προχωρήσω σε καμία κρίση για τις επιλεκτικές ευαισθησίες του κάθε Χαρδαλιά, απλά θα παραθέσω ενδεικτικά, δηλώσεις σε κοινωνικά διαδικτυακά μέσα 2 επιφανών ανθρώπων. Του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη και του έγκριτου δημοσιογράφου Παναγιώτη Λιάκου.

Τα χειρότερα έρχονται…

Άιντε θύμα-Άιντε ψώνιο- Άιντε σύμβολο αιώνιο-

Αν ξυπνήσεις μονομιάς θα ρθει ανάποδα ο ντουνιάς…

ΧΒΜ 

  

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ <ΕΠΙΣΚΕΨΗ> ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


 

Κώστας Μουτζούρης

Μεγάλη εβδομάδα…
Θεία κοινωνία από «πίσω πόρτα»…Κρυπτοχριστιανοί…
Καταζητούμενοι ιερείς…
Εφημέριος των πτωχών…
Αυτόφωρο…

ΕΛΕΟΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ!! (13.04.2020)

 

Panagiotis Liakos

Είναι προφανής η μεροληψία του υπαρκτού μητσοτακισμού σε βάρος της χριστιανοσύνης. Όταν κάνει συγκέντρωση το ΚΚΕ στον Ευαγγελισμό (σε νοσοκομείο!!!) δεν τρέχει κάστανο. Όταν ένας παπάς κοινωνεί μερικά άτομα οργίζονται οι υπουργοί του Μητσοτάκη, οι εισαγγελείς, οι δημοσιογράφοι. Επειδή δεν είμαστε κορόιδα: ο πυρήνας του αυταρχισμού είναι η εφαρμογή του νόμου μόνο σε βάρος όσων αντιπαθούμε. (στη φωτό η συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Ευαγγελισμό).



ΚΚΕ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!

akromolio.gr