Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020

Η ριβιέρα της Λαυρεωτικής από ψηλά - Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε για τις παραλίες της Αττικής - ΒΙΝΤΕΟ


  Με τον καιρό σύμμαχο να προδιαθέτει για καλοκαιρινά μακροβούτια από τώρα, οι παραλίες της Αττικής μοιάζουν η ιδανικότερη επιλογή για δροσιστικές στιγμές, καθώς η μετάβαση σε κοντινά νησιά ακόμη δεν επιτρέπεται.

Αν και...  οι περισσσότεροι γνωρίζουν καλύτερα την Αθηναϊκή Ριβιέρα, από την Γλυφάδα μέχρι και το Λαγονήσι, οι πραγματικοί γνώστες της Αττικής και της θάλασσας ξέρουν πολύ καλά ότι η ριβιέρα της Λαυρεωτικής κρύβει μυστικά διαμαντάκια που αξίζει κανείς να ανακαλύψει.

Αμέτρητοι μικροσκοπικοί κόλποι με χρυσαφένια αμμουδιά ή βραχώδη και άγρια ομορφιά διαδέχονται ο ένας τον άλλο, προσφέροντας τόσο στον κάτοικο όσο και στον επισκέπτη της πόλης πληθώρα επιλογών, αναλόγως διάθεσης και προσωπικού γούστου.

Με υπέροχα νερά που προσελκύουν για αμέτρητα μακροβούτια, είναι έτοιμοι να μας υποδεχθούν και αυτό το καλοκαίρι, δροσίζοντας τις μέρες μας στο κλεινόν άστυ.

Η ομάδα του Up Stories δημιούργησε ένα βίντεο με υπέροχα πλάνα από κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές ακτές της Λαυρεωτικής -ΚΑΠΕ Λεγραινά, Τσίου, Ασημάκι, Πορτ Άρθουρ κ.α.- για να μας θυμίσει ότι σε κοντινή απόσταση από την πόλη μπορεί να ανακαλύψει κανείς πραγματικά διαμαντάκια.